Η Τζίτζι Χαντίντ σε συνεργασία με τη Maybelline δημιουργεί την υπέρτατη σειρά καλλυντικών

Πασαρέλα, εξώφυλλα, συνεργασίες με οίκους μόδας, καμπάνιες ομορφιάς, και, πλέον, μια συλλογή μακιγιάζ με την υπογραφή της. Η Τζίτζι Χαντίντ δε σταματάει πουθενά. 

Εκτός από fashion ambassador του οίκου μόδας Tommy Hilfiger με τον οποίο πρόσφατα λάνσαρε την τρίτη συλλογή TommyXGigi, το 22χρονο μοντέλο, εδώ και δύο χρόνια, είναι το πρόσωπο της εταιρείας Maybelline. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισαν να πάνε τη συνεργασία τους ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας μια συλλογή με την υπογραφή της Τζίτζι Χαντίντ. 

Η συλλογή GigiXMaybelline είναι έτοιμη και το λανσάρισμα έχει ήδη ξεκινήσει στα social media. Έτσι, τόσο η το σούπερ μόντελ, όσο και η εταιρεία μοιράστηκαν μέσω Instagram, teaser της συλλογής. 

 «Ένας χρόνος δουλειάς», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία. 

Τι θα μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη συλλογή; Τα αγαπημένα χρώματα και προιόντα της Τζίτζι, φυσικά. 

Παρατηρώντας τη φωτογραφία της Τζίτζι  λίγο πιο προσεκτικά βλέπουμε κραγιόν σε nude και neutral αποχρώσεις οι οποίες κάνουν αντίθεση με τις σκούρες μωβ και τα έντονα κόκκινα. Επιπλέον, υπάρχουν χρωματιστά eyeliner (που είναι τοπ τάση της σεζόν) σε πράσινο, μωβ, μπλε, λευκό, αλλά σκιές σε ροζ, μπλε και αποχρώσεις τερακότας. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς σε προσιτές τιμές. 

Αναμένουμε λοιπόν και για το λανσάρισμα της συλλογής στην Ελλάδα. 

 

Πηγή: bovary