Πράγματα που κάνει ένα μωρό μέσα στην μήτρα

  • Δευτέρα, 9 Οκτώβριος 2017 17:22
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παιδί

Όταν είστε έγκυος αναρωτιέστε: Τι να κάνει άραγε εκεί μέσα; Μήπως βαριέται; Του αρέσει αυτό που τρώω ή απλά εκνευρίζεται;...

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα μωρά μέσα στην μήτρα είναι πολύ μα πολύ απασχολημένα!
 

Δείτε 7 απίστευτα πράγματα που κάνει ένα μωρό μέσα στην μήτρα:

- Ένα μωρό αναπτύσσει γεύσεις και προτιμήσεις για συγκεκριμένα φαγητά. Να θυμάστε πως ό,τι τρώτε τρώει και το μωρό σας! Για αυτό βάλτε στην διατροφή σας αρκετά λαχανικά για να μην λέει όταν μεγαλώσει ότι δεν τρώει «πράσινα» !

- Ένα μωρό αντιδρά στο άγχος . Αν δεν είστε ήρεμες δεν θα είναι ήρεμο και το μωρό σας και θα έχει συνεχή αγωνία. Προσέξτε λοιπόν!

- Ένα μωρό εξασκεί τις εκφράσεις του προσώπου του μέσα από την μήτρα. Αν δείτε βιντεάκια με 4D υπερηχογραφήματα, θα δείτε πως χαμογελάνε, χασμουριούνται, ζαρώνουν την μύτη τους!

- Ένα μωρό κλαίει μέσα στην μήτρα. Σιωπηλά. Αυτό μας κάνει και εμάς να κλαίμε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

- Μπορεί να αναγνωρίσει ρυθμούς από νανουρίσματα μετά το πρώτο τρίμηνο. Του αρέσει να ακούει νανουρίσματα για αυτό φροντίστε να του βάζετε αρκετά!

- Μπορεί να αναγνωρίσει ΚΑΙ τραγούδια. Μετά την γέννηση αν του βάλετε ένα τραγούδι που του βάζατε στην εγκυμοσύνη, τότε θα δείτε πως του αρέσει πολύ!

- Ένα μωρό ανυπομονεί για το άγγιγμά σας. Χαϊδέψτε την κοιλιά σας συχνά και αγγίξτε τα ποδαράκια του όταν αχνοφαίνονται στην κοιλιά σας. Το περιμένει με πολύ αγωνία!

 

Πηγή: babyradio