«Όλα Αυτά τα Υπέροχα Πράγματα» στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Η παράσταση «Όλα Αυτά τα Υπέροχα Πράγματα» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, με την ηθοποιό Μελίνα Θεοχαρίδου επί σκηνής, έρχεται στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 9.15 το βράδυ στο πλαίσιο του Μόνιτορ Φεστ 2017. 

To πολυβραβευμένο «Every Brilliant Thing» του Duncan Macmillan (1984, Πνεύμονες) και του Johnny Donahoe έρχεται τώρα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Ένα έργο για την κατάθλιψη ή για το τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γι’ αυτούς που αγαπάμε. Σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και ελεύθερη προσαρμογή από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη (Οικογένεια Τσέντσι, Young Lear).  

Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Ήταν κάτι εντελώς ανόητο, κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να είναι ευτυχισμένος», της είπαν. Το κοριτσάκι θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα του ξεκινάει μια λίστα με κάθε υπέροχο πράγμα στον κόσμο για το οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ενήλικας πια, έρχεται να διηγηθεί την ιστορία της, παρακινώντας το κοινό να παίξει τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ζωής της. Το Every Brilliant Thing ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο. Αφού απέσπασε το βραβείο Critics’ Pick των New York Times και τις διθυραμβικές κριτικές των Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times και ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε σε Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, την άνοιξη του 2017 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη με την πολύγλωσση ηθοποιό Μελίνα Θεοχαρίδου να επιστρέφει στη χώρα μετά από 14 χρόνια για να ερμηνεύσει τον κεντρικό ρόλο. 

Συντελεστές 

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος. 

Προσαρμογή κειμένου: Ιόλη Ανδρεάδη & Άρης Ασπρούλης. 

Σκηνοθεσία - Κίνηση: Ιόλη Ανδρεάδη. 

Σκηνικός χώρος - Κοστούμι: Δήμητρα Λιάκουρα. 

Φωτισμός: Χριστίνα Θανάσουλα.

Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ. 

Ερμηνεύει η Μελίνα Θεοχαρίδου. 

Μια παραγωγή της OliviosK Παραγωγες

Αφηστε καποιο σχολιο