Στο αρχείο το τροχαίο Παντελίδη. Οδηγούσε αυτός σύμφωνα με την εισαγγελία

  • Κυριακή, 8 Οκτώβριος 2017 21:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

ο δρόμο προς το αρχείο αγνώστων δραστών παίρνει η δικογραφία για το τροχαίο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016.

Στην αρχειοθέτηση του φακέλου της υπόθεσης προχωρά η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προέκυψε πως ο άτυχος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή έχει προθεσμία τριών μηνών για να στραφεί -εάν το επιθυμεί -κατά της διάταξης αρχειοθέτησης.

Τυχόν προσφυγή της οικογένειας μπορεί να γίνει ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, οποίος μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου με θύμα τον άτυχο καλλιτέχνη ξεκίνησε έπειτα από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειάς του για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας και ουσιαστικά στρεφόταν κατά της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος.

Το σημαντικό που φέρεται να προέκυψε από την έρευνα είναι πως από όλα τα στοιχεία, πραγματογνωμοσύνες κλπ, είναι ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης αυτός που οδηγούσε το μοιραίο όχημα.