Έγιναν γυμνιστές ... κατά λάθος κι από τότε γυρίζουν τον κόσμο χωρίς ρούχα!

  • Πέμπτη, 5 Οκτώβριος 2017 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Έγιναν γυμνιστές κατά λάθος! Μπορεί αυτό να ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω ζευγάρι υιοθέτησε τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και πλέον δε γυρίζει πίσω. Επίσης, είναι πολύ ευτυχισμένοι που μοιράζονται τη... γύμνια τους μέσω των social media ανεβάζοντας ακατάλληλες για ανηλίκους εικόνες από τα ταξίδια τους - έχουν έρθει και στην Ελλάδα.

Ο Nick και η Lins από το Βέλγιο, ένα ζευγάρι γύρω στα 30, αποφάσισαν να κινούνται πιο ελεύθερα- μακριά από τον περιορισμό των ρούχων-, όταν πέρασαν χαλαρές στιγμές, γυμνές στιγμές, σε μια σάουνα. Η εμπειρία αυτή τους... έβγαλε από τα ρούχα τους και αποφάσισαν πως έτσι ήθελαν να πορεύονται στη ζωή ακόμα και στα μακριά ταξίδια τους. Μάλιστα, οι θαυμαστές τους - ναι απέκτησαν αρκετούς- μπορούν να ενημερώνονται για τις περιπέτειές τους μέσα από τη σελίδα του μπλογκ τους Naked Wanderings.

Όπως λένε, η δουλειά τους πλέον είναι η διερεύνηση και η εξεύρεση κοινοτήτων γυμνιστών σε όλο τον κόσμο. Αυτό το ταξίδι, εξηγεί το δίδυμο «μας έχει οδηγήσει στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αμερική και που ξέρει πού αλλού».

«Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι γυμνός στο γρασίδι, το αίσθημα μιας ριπής ανέμου που περνάει το σώμα σου, τον ήλιο παντού στο δέρμα σου...», λένε με μια φωνή. Ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει πάνω από 8.000 followers οι οποίοι ίσως και αυτοί με τη σειρά τους επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

news.gr