Παράσταση καραγκιόζη για τους φίλους μας, τα ζώα που γιορτάζουν σήμερα

Στις 4 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και η Ζωόφιλη Δράση το γιορτάζε παρουσιάζοντας την παράσταση "Ο Καραγκιόζης γιατρός για όλους" του Άθω Δανέλλη στις 6 το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, με είσοδο 4 ευρώ.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται: "

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!! Ο Καραγκιόζης θα είναι στην πόλη μας στις 4 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η Ζωόφιλη Δράση έχει προσκαλέσει τον ταλαντούχο καραγκιοζοπαίχτη της Αθήνας ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗ, να μας διασκεδάσει με μια ξεκαρδιστική παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γιατρός που τους γιατρεύει όλους». Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους μεγάλους και μικρούς στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στην παραλιακή, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, ο καραγκιόζης θέλει να μας γιατρέψει όλους μόνο με ένα εισιτήριο των 4€.

Θα φάμε… θα πιούμε… και νηστικοί θα κοιμηθούμε…!

Όσοι έχουν νοσταλγήσει τα αθώα παιδικά τους χρόνια παρέα με τον Καραγκιόζη μπορούν να ξαναδούν τον αγαπημένο τους ήρωα, να πάρουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους από το χέρι και να τα οδηγήσουν στις ομορφιές μιας παράστασης με αστείες ατάκες, που θα χαρίζουν σε όλους γέλιο, χαρά και ευεξία".