Ο Ελληνοαμερικανός νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy

Ο Ντάρεν Μιτρόπουλος αγόρασε το σπίτι από τον Χέφνερ το 2016, με τον όρο ο Μr Playboy να μείνει εκεί μέχρι τον θάνατό του

Τον Ιούλιο του 2016, ο Χιου Χέφνερ πούλησε την έπαυλη του Playboy στον γέιτονά του, Ντάρεν Μητρόπουλος, για 100 εκατομμύρια δολάρια, με τον όρο ο ίδιος να συνεχίσει να ζει στο σπίτι μέχρι τον θάνατό του και ο νέος ιδιοκτήτης να μην ανακαινίσει τα ιδιωτικά διαμερίσματα του Χέφνερ – την θρυλική κρεβατοκάμαρά του δηλαδ- όσο ο Χέφνερ θα ήταν εν ζωή.

Ο Χιου Χεφνερ πέθανε στην βίλα του, σε ηλικία 91 ετών στις 28 Σεπτεμβρίου. Πλέον, ο Ντάρεν Μιτρόπουλος, χρυσός κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων, είναι και ουσιαστικά ο απόλυτος ιδιοκτήτης της πιο διάσημης έπαυλης του κόσμου.

Το 2009, ο 33χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος είχε αγοράσει - πάλι από τον Χέφνερ - την γειτονικό απίστι, έναντι 18 εκατ δολαρίων, όπου και εγκατάστηκε ο ίδιος.

Τώρα που ο γέιτονάς του απεβίωσε, ο Μητρόπουλος σκοπεύει να ενώσει τα δύο ακίνητα σε μία τεράστια, υπερπολυτέλη έκταση.

Ο Ντάρεν Μιτρόπουλος είναι ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και συνιδιοκτήτης της Hostess Brands και - όταν αγόρασε την έπαυλη του Playboy - έγινε πρωτοσέλιδο στα ξένα μέσα: μέχρι και οι New York Times σκιαγράφησαν το προφίλ του...

news.gr