H πρώτη ημερίδα για την τσικουδιά στο Ηράκλειο

Η πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά ... 

"Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γής" 
Αιθ. Μ. Καρέλλη (πρώην Ανδρόγεω) 
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 

Ημερίδα με θέμα τη Τσικουδιά ... από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και τα Cocktail ...

"Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γής"


Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα. 
Γαστρονομία: 
Η τσικουδιά ... 
- Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα. 
- Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών. 
Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος. 

Ομιλητές: 
Ψαράκης Μηνάς Σύμβουλος Οίνου 
Νικηφόρος Γιώργος ByRaki flavor 
Χρονάκης Γιώργος Chef 
Δαμιανάκης Γιώργος Executive Chef 
Χατζηδάκης Μανος B Pastry Chef 
Διαλυνάς Μανος Bartender 

Με την υποστήριξη: 
Δήμος Ηρακλείου - Municipality of Heraklion 

Είσοδος Ελεύθερη 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης. 

Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI 


Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι: 
- Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος. 
- Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail. 
- Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης. 

Αφηστε καποιο σχολιο