Τερματισμός με πανηγύρια και χορούς στον ημιμαραθώνιο Κρήτης - Χρυσό και στη γιαγιά (Φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 1 Οκτώβριος 2017 19:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Χέρι - χέρι τερμάτισαν στα 21 χιλιόμετρα του ημιμαραθωνίου Κρήτης στο Αρκαλοχώτι οι αθλητές  Κώστας Γκελαούζος και Γιάννης Ζερβάκης με χρόνο 1.14.13 ενώ τρίτος ήταν ο Χρήστος Βότσος με 1.14.22.

Με  απόφαση της επιτροπής οι Γκελαούζος και Ζερβάκης, θα λάβουν και οι δύο από 500 ευρώ ως πρώτο έπαθλο!

Πρώτη από τις γυναίκες τερμάτισε η Ελευθερία Πετρουλάκη.Σε ότι αφορά τον Χρήστο Βότσο, να επισημάνουμε ότι πρόκειται για τον αθλητή που στο γνωστό βίντεο του Ημιμαραθωνίου καταδιώκεται από την μητέρα του.

Το κλίμα στον τερματισμό ήταν πανηγυρικό ενώ πολύς κόσμος πήγε ως το Αρκαλοχώρι είτε για να τρέξει είτε απλώς για να παρακολουθήσει.

Με τους νικητές και χρυσό μετάλλιο φωτογραφήθηκε η γνωστή από το βίντεο του ημιμαραθώνιου γιαγιά. Η 84χρονη Ελένη Βλαστού από τα Ρουσοχώρια Ρεθύμνου πήγε στον ημιμαραθώνιο από το πρωί προκαλώντας το ενδιαφέρον αλλά και τα φλας αφού όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η γιαγιά Ελένη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταυρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλόγεράκη, Τον πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Γιώργο Πιτσούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκο Συριγωνάκη.

Και οι πέντε στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχία αυτού του αγώνα. 

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ