Μια σπουδαία πράξη αγάπης - Η μικρή Εύα βαφτίστηκε και ... έκανε δώρα στις οικογένειες της Κίτρινης Αποστολής

  • Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 10:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Η αγάπη έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της, κάτι που όλο και πιο συχνά διαπιστώνουν οι άνθρωποι της Κίτρινης Αποστολής. Η μικρή Εύα βαφτίστηκε και δεν πήρε δώρα για την βάφτιση της. Αντιθέτως αυτή και οι καλεσμένοι της έκαναν σπουδαία δώρα στις οικογένειες που στηρίζει η εθελοντική οργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό πως είναι η δεύτερη φορά που η οικογένεια έκανε την ίδια “καλή πράξη” αφού προσέφερε και στη βάφτιση του προηγούμενου παιδιού του.

Ο ιδρυτής της Κίτρινης Αποστολής Δημήτρης Αποστολάκης χαρακτηρίζει τη βάφτιση “ποίημα” και δηλώνει περήφανος αναφέροντας: “Υπάρχουν στιγμές σε αυτή τη ζωή που νοιώθεις πραγματικά περήφανος για κάποια σπουδαία γεγονότα που γίνονται!!! Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι η δεύτερη φορά που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (Είχαν πραγματοποιήσει ακριβώς το ίδιο στην βάπτιση του δεύτερου τους γιού.). Ζήτησαν λοιπόν απο τους καλεσμένους τους αντί για δώρα ή χρήματα να φέρουν τρόφιμα και επιταγές από σουπερμάρκετ για να δοθούν στις οικογένειες της Κίτρινης Αποστολής!!Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες!!100 κιλά ζυμαρικά..22 όσπρια, 30 ρύζι.. Περίπου 20 κονσέρβες ντοματάκια, 5 κουτιά corn flakes περίπου 40 κουτιά εβαπορέ, 4 κιλά μέλι, 22 κιλά αλεύρι, 15 κιλά ζάχαρη, 18 συσκευασίες πορτοκαλάδας, 11 κουτιά φρυγανιάς, 14 κουτιά μπισκότα και 30 συσκευασίες παιδικών τροφών.... Συν δωροεπιταγές...885€!!! Τα πράγματα μας τα έφερε ο μπαμπάς της μικρής με το μεγάλο γιο του!!! Τα λόγια του γροθιά στο στομάχι για την σημερινή κοινωνία!!!...........Μπαμπά όταν μεγαλώσω θέλω να έχω πολλά λεφτά να παίρνω κάθε μέρα παιχνίδια και φαγητό σ όλα τα παιδιά του κόσμου....και ας μην έχω μετά λεφτά εγώ!!! Όταν ακούς τέτοια λόγια από το στόμα ενός 5χρονου ,μπορείς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο!!

ΥΓ. Εκ μέρους των γονιών , ευχαριστούν την κίτρινη αποστολή και όλους όσους στερούνται χρόνο από τα παιδιά τους, την ζωή τους και τον χρόνο τους για να βοηθήσουν παιδιά για να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι και να είναι μόνο χαμογελαστά όσο είναι δυνατόν!!!!

Παιδιά να σας ζήσει η μικρή Εύα όπως και τα άλλα σας παιδιά!!!!

Με εκτίμηση

Κίτρινη Αποστολή”.