Ο Λευτέρης Πλιάτσικας και ο Μιχάλης Κακέπης στη μουσική σκηνή “Τάδε Έφη”

  • Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Δύο σημαντικοί τραγουδοποιοί, ο Λευτέρης Πλιάτσικας (ΟΝΑΡ) και ο Μιχάλης Κακέπης, ανοίγουν την αυλαία των φετινών live,  σήμερα Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, στη Μουσική Σκηνή Τάδε Έφη (Δ/νση: Ιωάννη Αθητάκη 30, 71303  Ηράκλειο).

Ο Λευτέρης Πλιάτσικας βουτά τη φωνή και τον στίχο του στο μέλι. Λέξεις, μελωδίες και σκέψεις μπλέκονται όλες μαζί και συνθέτουν τους «Όναρ», ένα από τα μακροβιότερα ελληνικά συγκροτήματα. Γιατί «Όναρ» σημαίνει όνειρο… Και τα όνειρα -ευτυχώς!- δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Ο Μιχάλης Κακέπης επιστρέφει ανανεωμένος όσο ποτέ, συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει μουσικά, πάντοτε ευχάριστα.

Η πρώτη συμμετοχή του Μιχάλη Κακέπη σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο “Πέρασμα Στο Φως”. Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Πορτοκαλί Και Θαλασσί”, για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές “Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2”.

Το 2001 συμμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο “Δούρειος Ίππος. Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single “Χρυσοθήρας Της Ζωής” ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο “Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου” των Όναρ. Το 2008 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος “Σελένα”.

Τηλέφωνο για κρατησεις: 6932/620710.