12 λόγοι για να χασεις μια γυναίκα!! Από τη Ρούλα Παγιαλάκη

Εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα.Έτσι τουλάχιστον λέτε εσείς οι άντρες.Με ανεξήγητη πολλές φορές συμπεριφορά και απρόσμενες αντιδράσεις. Πόσο απροσδοκητη όμως μπορεί να είναι μία συμπεριφορά, από μία γυναίκα όταν ένας άντρας εκφράζει και υιοθετεί κάτι από τα παρακάτω;
Και τι μας κάνει πραγματικά να το βάζουμε στα πόδια;

-Η συναισθηματική ανασφάλεια.


Καμία γυναίκα δεν θελει να βαδίζει στα τυφλά, να μαντευει συναισθήματα να αμφιβάλλει.Να νιώθει ότι ο άντρας που θέλει και αγαπά μοιράζει το ενδιαφέρον του. Ότι ειναι διαθέσιμος γενικότερα σε γνωριμίες ή ότι αφήνει υπονοούμενα και ενδεχόμενα νέων γνωριμιών. Φυσικά και όταν δεν απομακρύνει συνειδητά τυχόν φλερτ που προκύπτουν, αντίθετα καλλιεργεί ένα κλίμα ότι περιτριγυριζετε από "θαυμάστριες ".


-Όταν ειναι κολλημένος με το παρελθόν ή εμπλέκεται ακόμα με παλαιότερη σχέση.

Μεγάλο φάουλ να αναφέρεται σε παλαιότερη σχέση,  να κάνει αναφορές σε αυτήν και να εξιστορεί γεγονότα και καταστάσεις. Καμία μα καμία γυναίκα δεν την ενδιαφέρει να μάθει τι κάνατε με μια άλλη γυναίκα πριν από αυτήν.


-Όταν ζηλεύει υπερβολικα, είναι καχύποπτος και φτιάχνει σενάρια επιστήμονικης φαντασίας.

Σε καμία μας δεν της αρέσει να νιώθει ότι ο σύντροφος της την πνίγει με την ζήλια του.Δεν την εμπιστεύεται και ότι η φαντασία του μπορεί να επινοήσει από το πουθενά πρόσωπα και καταστάσεις. Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι λόγος να φυγεις βράδυ και τρέχοντας από μια σχέση.


-Όταν μειώνει και υποβιβάζει την προσωπικότητά μας.

Πολλοί άντρες δεν μπορούν να δεχτούν ότι η σύντροφός τους είναι πιο επιτυχημένη, πιο δημιουργική ή ότι κερδίζει περισσότερα χρήματα από αυτούς. Έτσι με κάθε ευκαιρία θέλουν να υποβαθμιζουν τα όσα επιτυγχάνει ώστε να αισθάνονται αυτοί καλύτερα.


-Οταν δεν υπάρχει άνεση και ελεύθερια έκφρασης.

Είναι πολύ σημαντικό ανάμεσα στο ζευγάρι να υπάρχει απολύτη ελευθερία έκφρασης. Πρέπει οι δύο άνθρωποι να είναι ο εαυτός τους χωρίς να κρύβουν ή να καμουφλαρουν πράγματα. Χωρίς να υπάρχει επικριτική διάθεση και συνεχής γκρίνια. Το ιδανικό είναι να υπάρχει μια ερωτική φιλία και μια άνεση να εκφραστεί το οτιδήποτε.


-Όταν είναι προσβλητικός.

Η αγένεια και  ο προσβλητικος λόγος είναι πάντα αιτία να φύγεις χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσεις.


-Όταν αλλά λέει και άλλα κάνει.

Όταν τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Γιατί αλλά καταλαβαίνει και προσδοκά ο ένας και άλλα έχει στο μυαλό του και πράττει ο άλλος. Οι άνθρωποι για να είναι μαζί καλά, πρέπει να μιλάνε και την ίδια "γλώσσα ".


-Όταν είναι παρτάκιας και εγωιστής .

Όταν ένας άντρας βάζει σε προτεραιοτητα συνεχώς μόνο τα δικά του θελω και αυτό που τον απασχολεί είναι πώς θα ευχαριστηθεί αυτός σε όλους τους τομείς τότε υπάρχει θέμα. Γιατί όταν αγαπας τον άλλον τον θέλεις  ικανοποιημενο και ευχαριστημενο.Το μόνο που σε νοιάζει είναι να βλέπεις ήλιους στα μάτια του .Και εκεί ο εγωισμός δεν χωράει. Παραμεριζει.


-Όταν είναι συνεχώς μιζερος και μέσα στην μαυρίλα.

Όταν συνεχώς κλαίγεται και δεν βλέπει τίποτα θετικό να συμβαίνει σε κανέναν τομέα, καμιά στιγμή της ζωής του. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακή ενέργεια και σχεδόν με βεβαιότητα δεν θα μπορέσει να ζήσει και μαζί μας καμιά όμορφη στιγμή. Γι αυτό ας φύγουμε εμείς γιατί η ζωή είναι μικρή για μιζέριες και αρνητικές σκέψεις.


-Όταν βάζει σε πρώτη μοίρα φίλους συναδερφους κτλ .

Όταν δεν είμαστε προτεραιότητα δεν θα γίνουμε πότε. Αυτό είναι αντιληπτό από όλους και όλες.Και επειδή εμάς δεν μας αρέσουν οι δεύτερες θέσεις, ανοίγουμε από μόνες μας τον δρόμο για να διευκολύνουμε την κατάσταση και να μην δημιουργείσουμε και συνωστισμό.


-Όταν είναι μαμακιας.  Δεν χρειάζεται καμία διευκρίνηση.


-Όταν υπόσχεται ότι θα διορθώσει συνειδητά ορισμένα πράγματα,αλλά τίποτα δεν αλλάζει.Ακόμα και η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και τον άξονα της.Όλα λοιπόν αλλάζουν με στόχο το καλύτερο.Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά.


Αυτό όμως που πρέπει να έχετε όλοι οι άντρες καλά στο μυαλό σας είναι ότι καμία γυναίκα δεν έφυγε από την αγκαλιά που την έκλεισε με αγάπη και ασφάλεια μέσα της. Από την αγκαλιά που φτιάχτηκε αποκλειστικά για αυτήν !!

1 Σχόλια

Αφηστε καποιο σχολιο