Η Βάλια Αλεξίου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά

  • Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 21:15
  • Ελίνα Λαγουδάκη
  • Εκδηλώσεις

Πριν μήνες χτύπησε το τηλέφωνο της και της ζητήθηκε από τον Σύλλογο Ορίζοντα να συμμετάσχει σε μια βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα αφιερωμένη στα παιδιά.
Χρειάστηκε απλά ένα τυπικό ραντεβού και η συμφωνία έκλεισε. Παρέα με πολλούς και υπέροχους μουσικούς λοιπόν, προσκαλεί όλο το κόσμο των Χανίων να παρευρεθεί στην μαγική βραδιά που ετοιμάζουν στο Cabana Mare στην Αγία Μαρίνα.
Μιλώντας μαζί της όταν μου το ανακοίνωσε, μου είπε χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ χαρούμενη για αυτό που ετοιμάζουν, πως είναι τιμή της που ο σύλλογος Ορίζοντας την επέλεξε για μια τέτοια βραδιά και πως αφού μιλάμε για παιδιά, δεν μπορούσε να αρνηθεί.

 

 

Όταν την ρώτησα τι ετοιμάζει για εκείνη τη βραδιά μου είπε πως είναι μυστικό αλλά με διαβεβαίωσε πως η μουσική αυτή βραδιά θα είναι κάτι μοναδικό. Το πόσοι και ποιοι θα είναι μαζί της στη σκηνή το φιλάει για έκπληξη. Στις μέρες μας είναι δύσκολο άνθρωποι να δέχονται κάτι τέτοιο αφιλοκερδώς.
Αλλά όταν ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται από ήθος και καλοσύνη όπως είναι η Βάλια, δεν νομίζω πως είναι δύσκολη απόφαση η προσφορά.

 


Να πάτε να την απολαύσετε και να βοηθήσετε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Ορίζοντα.
Καλή επιτυχία και καλά να περάσετε, αν και αυτό είναι κάτι σίγουρο

Ελίνα Λαγουδάκη

Φοιτήτρια πληροφορικής και απόφοιτη σχολής δημιουργικής γραφής. Μήπως και μέσα από το γράψιμο καταφέρω να καταλάβω τον κόσμο και τους ανθρώπους.