Kissenger - Ένα gadget για φιλιά από απόσταση

Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων μπορεί να είναι δύσκολες και, παρότι υπάρχουν εφαρμογές όπως το FaceTime, το Snapchat και το Skype, δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από video chat.

 

Tι γίνεται με αυτούς όμως;
Τη λύση δίνει το Kissenger ένα gadget που επιτρέπει στα ζευγάρια να φιλήσει ο ένας τον άλλον μέσω του διαδικτύου, το όνομα του οποίου προέρχεται από από τις λέξεις φιλί και αγγελιοφόρος.

 

Πώς λειτουργεί λοιπόν;
Ουσιαστικά, είναι μια θήκη που προσκολλάται στο smartphone σας με ένα πλαστικό επίθεμα στο κάτω μέρος. Όταν ακουμπάνε τα χείλη σας με τη αυτό το επίθεμα, το μαξιλάρι ανιχνεύει σημεία πίεσης και μεταδίδει την αίσθηση μέσα από μια όμοια θήκη στο τηλέφωνο του αγαπημένου σας, όπου και αν βρίσκονται. «Το φιλί είναι η πιο άμεση και οικουμενική έκφραση της οικειότητας και της αγάπης», δήλωσε η Emma Yann Zhang, η οποία εργάστηκε για το πρωτότυπο, σε ένα κοινό στο συνέδριο Αγάπη και Σεξ με ρομπότ στο Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. «Είναι ένας τρόπος για μας να δεσμευτούμε και να διατηρούμε την οικειότητα στις σχέσεις μας». Και ενώ απευθύνεται σε ζευγάρια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από ρομαντικές σχέσεις.

Στη συνέχεια, η ομάδα προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει άρωμα στο Kissenger, οπότε ο χρήστης μπορεί να πάρει το Αυθεντική μυρωδιά του ατόμου που θέλει να φιλήσει.

 

 

Πηγή: tictactoe