Ταινίες που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε

Είναι κάποιες ταινίες που ενώ το σενάριο ήταν κάτι συνηθισμένο ή απλό, μας έβγαλαν κάποια συναισθήματα που δεν τα είχαμε βιώσει ποτέ. Παρακάτω σας αναφέρουμε τις ταινίες που μας ράγισαν την καρδιά.

 

1. The Notebook (2004)
Για το Notebook δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Συνταγή επιτυχίας: Nicholas Sparks, φοβερές ερμηνείες , φοβερή ιστορία αγάπης και ένα τέλος που τα δάκρυα είναι αναπόφευκτα.

2. The Fault in Our Stars (2014)
Η ταινία γενικότερα είναι μια έκρηξη ρομαντισμού, με 2 άρρωστα παιδιά που ερωτεύονται τρελά και ξεκινάνε για μια περιπέτεια στο Αμστερνταμ… δεν περιγράφω άλλο δείτε την!

3. The Pursuit of Happyness (2006)
Ο αγώνας που δίνει ένας πατέρας για να καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί του κάτων απο αντίξοες συνθήκες και με την απίστευτη ερμηνεία του μοναδικού σε τέτοιους ρόλους Will Smith ήταν ο λόγος που αυτή η ταινία μας έκανε την καρδιά περιβόλι.

4. La Vita è Bella (1998)
Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που μας έκανε πάντα να γελάμε, να μας κάνει κυριολεκτικά να βάλουμε τα κλάματα σε αυτό το αριστούργημα που πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε ο ίδιος; Υπόλιση στον μεγάλο Roberto Benigni.

5. Pay it Forward (2000)
Μια ταινία που σε ωθεί να κάνεις έστω και με κάτι μικρό την διαφορά. Φοβερές ερμηνείες ειδικά από τον Haley Joel Osment (Trevor) δυστυχώς η ταινία δεν έχει αίσιο τέλος.

6. Seven Pounds (2008)
Ο δρόμος για την εξιλέωση δεν είναι καθόλου εύκολος και αυτό μας το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την ταινία ο Will Smith.

7. My Girl (1991)
Όλοι νομίζαμε ότι θα δουμε μια ευχαριστη ταινία για έναν παιδικό έρωτα και πολύ ρομαντισμό. Αλλά στο τέλος μας κόπηκαν τα πόδια όταν η μικρή Vada έχασε τον Thomas.

8. Slumdog Millionaire (2008)
Ok, η ταινία είναι παρατραβηγμένη στο γεγονός ότι καθε ερώτηση του γνωστού παιχνιδιού ήταν μια εμπειρία ζωής για τον Jamal (Dev Patel). Το πώς δείχνουν όμως τα ζόρια που τράβηξε στη ζωή του ο Jamal είναι κάτι το οποίο μας φόρτισε συναισθηματικά.

9. Collateral Beauty (2016)
Άλλη μια ταινία όπου ο Will Smith μας αποδεικνύει πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι με αυτή την ερμηνεία που μας κάνει να ζήσουμε μαζί του τον χαμό της κόρης του.

 

Πηγή: tictactoe