Η Ματθαία Σπιταδάκη και η παρέα της παντρεύουν το παραδοσιακό με το σύγχρονο και το αποτέλεσμα μαγεύει

  • Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 19:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Όσοι μένουν στο Ρέθυμνο, σίγουρα έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα live τους. Η φωνή της έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε εμφανίσεις γεμάτες κέφι, νοσταλγία και όμορφες μουσικές. 

Της Ελίνας Λαγουδάκη

Για ποια λέμε; Μα φυσικά για την Ματθαία Ξ. Σπιταδάκη που κάθε φορά μεταφέρει το κέφι και την ενέργεια της στο κόσμο. Όσοι, λοιπόν, την έχουν ακούσει ξέρουν πως λατρεύει να πειράζει με την μουσική της παρέα, παραδοσιακά κομμάτια και να τους δίνει μια πιο σύγχρονη πινελία. 

Αυτό λοπόν, που κάνει στα live της, είπε να το γυρίσει και σε βιντεάκι και να ταξιδέψει όπου πάει ο ήχος. Αν περιμένετε κάτι στημένο, λυπάμαι αλλά δεν θα σας ικανοποιήσει. Το βίντεο είναι ακριβώς αυτό που είναι η Ματθαία στα live αλλά και στην ζωή της. Ένα κορίτσι με όρεξη για ζωή, αγάπη στο τραγούδι, ζωντάνια και λίγη τρέλα. Απολαύστε την! 

 

 

Μαζί της: 

Φωνή: Σπιταδάκη Ματθαία
Πλήκτρα : Ελένη Αλεξαντωνάκη
Ηλεκτική κιθάρα : Αργύρης Έξαρχος
Τύμπανα: Φίλιππος Muller

 

Σας παραθέτω όσα λέει το βίντεο στην περιγραφή. Θα καταλάβεται πολλά!!
Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης από το οποίο κατάγεται η τραγουδίστρια Σπιταδάκη Ματθαία . Το παρόν κομμάτι είναι μία διασκευή του γνωστού ηπειρώτικου τραγουδιού "Γιάννη μου το μαντήλι σου ". Στόχος του video clip είναι πρώτη γνωριμία της μπάντας με το κοινό και η μετάδοση της θετικής τους ενέργειας ανεξάρτητα με τη μουσική .Η καλή διάθεση , η χαρά και η απόλαυση "του να συνεργάζεσαι" με άτομα που αγαπάς , που εκτιμάς και που θαυμάζεις είναι επίτευγμα και είναι καλό να μεταδίδεται σε όλους. Μια χαρούμενη μουσική παρέα από την Κρήτη , με αγάπη γι´αυτό που κάνουν και με στήριξη από τον τόπο τους και την ομάδα τους , μας μεταδίδουν πρώτα από όλα τη φιλία τους και έπειτα τη μουσική τους.