H φωτογραφία μιας νέας μητέρας με τη νοσοκόμα της κάνει το γύρο του κόσμου

  • Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 23:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Είναι από αυτές τις ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, που χρήστες του Facebook, δεν μοιράζονται χαμογελαστές και στυλιζαρισμένες στιγμές.

Ούτε την ευφορία και τη χαρά που απαθανατίζουν σε γιορτές και πάρτι. Αυτό το κλικ και η λεζάντα που το συνόδευσε άγγιξε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, οι οποίες έσπευσαν να μοιραστούν και τις δικές τους εμπειρίες.

Η Jill Krause, συγγραφέας και μαμά των τεσσάρων παιδιών, είδε την αυτή τη φωτογραφία (που είχε τραβήξει η φωτογράφος Katie Lacer) και θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε όλες τις νοσοκόμες που μετεγχειρητικά την βοήθησαν στις πιο ευάλωτες στιγμές της.

Eγραψε λοιπόν τις σκέψεις της σε ένα ποστ στο Facebook το οποίο έγινε αμέσως viral.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρόσωπα των νοσοκόμων που ήρθαν μαζί μου στο μπάνιο μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Τη στιγμή εκείνη που ήμουν τόσο ευάλωτη, τόσο κουρασμένη, φοβισμένη, τρεμάμενη. Η πρησμένη κοιλιά μου ξεφούσκωσε και η ευπρέπεια είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό. Με αντιμετώπισαν με τέτοια καλοσύνη και αξιοπρέπεια. Για μένα, αυτές ήταν στιγμές που μου έδωσαν δύναμη και μου επιβεβαίωσαν ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους να με βοηθήσουν, έστω και για λίγο, σε ένα μπάνιο, σε μια τουαλέτα.. μια νοσηλεύτρια μου έδειξε πώς να βάζω πάγο στο εσώσουχό μου. Αυτή η φωτογραφία από την φίλη μου MommaKT Shoots με πηγαίνει πίσω. Σαν να μπορώ να μυρίσω το Dermaplast. Ας χειροκροτήσουμε τις νοσηλεύτριες και τις βοηθούς και όσους μας δείχνουν πώς να φτιάχνουμε εσώρουχα πάγου (ή μας βοηθάει με το μπάνιο μετά την καισαρική!)  

bovary.gr