Το κορίτσι που χάρισε το νεφρό του στη Σελένα Γκόμεζ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Σελένα Γκομέζ αποκάλυψε μέσω social media το γεγονός ότι πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου, μία δύσκολη ασθένεια που χτυπάει συχνά γυναίκες νεαρής ηλικίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αναγκαστεί να ακυρώσει κατά καιρούς εμφανίσεις λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει την υγεία της και οι γιατροί πρόσφατα την ενημέρωσαν ότι είναι απαραίτητο να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Όλα φαίνεται να κανονίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και εντελώς ξαφνικά ένα σχετικό ποστ έκανε την εμφάνιση του στο Instagram με τη Σελένα να φωτογραφίζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Την συγκεκριμένη ανάρτηση συνόδευε και μία συγκινητική λεζάντα. 

Το στόρυ είναι λίγο πολύ γνωστό, ποιο είναι όμως το κορίτσι που ποζάρει στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου και την κοιτάει στα μάτια με ένα μεγάλο χαμόγελο;

Όπως γράφει η ίδια η τραγουδίστρια στο ποστ της πρόκειται για την κολλητή της φίλη Francia Raisa, η οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μία γρήγορα ματιά στην προσωπική σελίδα της τραγουδίστρια βρίσκεται παντού στο προφίλ της στο Instagram.

Oι δυο τους είναι φίλες πάνω από 8 χρόνια και έχουν βρεθεί η μία στο πλευρό της άλλης σε όλες τις καλές και τις δύσκολες στιγμές. 

Μάλιστα η νεαρή Francia ανέβασε το δικό της ποστ σχετικά με την απόφαση της να στηρίξει την κολλητή της και σε αυτή την δυσκολία γράφοντας πως για εκείνη «Ήταν τιμή που με εμπιστεύτηκε, όχι μόνο να σώσω την δική της ζωή αλλά να αλλάξω και την δική μου  μέσα από αυτή τη διαδικασία. Όλο αυτό πια είναι κομμάτι της προσωπικής μας ιστορίας και θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας σύντομα», έγραψε η Francia που φαίνεται ότι θέλει να επικοινωνήσει την περιπέτεια τόσο της ίδιας όσο και της φίλης της σε μία προσπάθεια να κάνει τον κόσμο να κατανοήσει πόσο δύσκολη και επικίνδυνη ασθένεια είναι ο Λύκος.

womantoc.gr