Το "πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου" έγινε 16 ετών και εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας

Το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου, η Thylane Blondeau, παρακολούθησε το fashion show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη από την πρώτη σειρά.

Ηταν μόλις 6 χρονών όταν έκανε την πρώτη της φωτογράφιση για το Vogue Enfants. Μάλιστα η φωτογράφιση έλαβε περισσότερες αρνητικές κριτικές από θετικές, αφού κάποιοι υποστήριξαν ότι προωθούσε το πρότυπο του «σέξι παιδιού».

Το 2011, η Thylane Blondeau, χαρακτηρίστε ως το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου». Ο μπαμπάς της είναι ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau και η μητέρα της η ηθοποιός Veronika Loubry.

Οι γονείς της Blondeau την έβαλαν στον χώρο της μόδας σχεδόν από την ηλικία των τεσσάρων. Το 2005 περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη του Jean Paul Gaultier.

Την αποκάλεσαν ως τη «νέα Κate Moss» όταν σε ηλικία 13 ετών πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού μόδας Jalouse. Σήμερα, είναι μια όμορφη δεσποινίδα που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και να συνεχίζει την καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Η 16χρονη καλλονή λοιπόν παρακολούθησε την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Fashion show του σχεδιαστή Michael Kors. Μάλιστα για να τον τιμήσει, επέλεξε να φορέσει ένα χακί παντελόνι συνδυασμένο με λεοπάρ πουκάμισο από την συλλογή του, αξίας 11.825 ευρώ.

Τονίζοντας τα μάτια της με κόκκινη σκιά και υιοθετώντας τη νέα τάση του layering στα κολιέ, το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο έκανε αίσθηση με το στυλ της.

«Xρησιμοποιώ μόνο μάσκαρα και τόνιζω τα φρύδια μου» είχε σημειώσει σε παλιότερη συνέντευξή της και όντως, στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε να μην φορέσει κραγιόν.

«Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists. Μου αρέσει, επίσης, να δοκιμάζω ρούχα» έχει δηλώσει επίσης παλιότερα.

Η δυναμική της στα social media είναι τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της fan club, τους Thylaners.

Της αρέσει το κολύμπι, το boxing, το skateboarding, τα ντραμς και οι...εξωτικές διακοπές.

bovary.gr