Προσφορές που έχετε με το φοιτητικό πάσο και μάλλον δε γνωρίζατε

  • Thursday, 14 September 2017 17:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ελλάδα

Το Φοιτητικό Πάσο 2017 έχει πολλές προσφορές που πιθανό να μη γνωρίζεις. Πέρα από τις κλασικές με το μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς υπάρχουν αρκετές ακόμη.

Ας δούμε κάποιες:

Εκπτώσεις και δώρα από τη Student Club των Public
Τα καταστήματα Public λανσάρουν το Student Club, μία νέα υπηρεσία για όλους τους μαθητές και φοιτητές, εξασφαλίζοντάς τους ειδικές προσφορές με συλλογή πόντων, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις. Οι φοιτητές με τις αγορές τους συλλέγουν πόντους που μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές. Παράλληλα για τη νέα σχολική χρονιά για τους κατόχους της κάρτας παρέχονται εκπτώσεις 10% στα βιβλία (ελληνικά, ξενόγλωσσα, φροντιστηριακά) και 10% στη γραφική ύλη μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου

Εκπτώσεις από τα ΕΛΤΑ
Πολλοί είναι οι φοιτητές που θα αναμένουν το δέμα με τα τρόφιμα από τη μαμά ή τα πλυμένα ρούχα. Τώρα τα ΕΛΤΑ προσφέρουν έκπτωση 30% στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές! Με 30 % έκπτωση, η τιμή για όλη την Ελλάδα, είναι για παράδειγμα,
2,87€ για δέμα 2 κιλών
4,27 € για δέμα 5 κιλών
6,51€ για δέμα 10 κιλών
Η έκπτωση φυσικά ισχύει για αποστολές δεμάτων οποιουδήποτε βάρους!

Εκπτώσεις σε φροντιστήρια – γυμναστήρια
Στις πόλεις όπου υπάρχουν τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ πολλά φροντιστήρια αλλά και γυμναστήρια προσφέρουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να εγγραφούν με μειωμένες τιμές. Προτείνουμε στους φοιτητές να κάνουν μια έρευνα αγοράς και να δηλώνουν ότι είναι φοιτητές.

Εκπτώσεις για φαγητό, καφέ, διασκέδαση
Καταστήματα εστίασης ανά την Ελλάδα κάνουν ειδικές τιμές για φοιτητές. Στο «χορό» των προσφορών έχουν μπει και κέντρα διασκέδασης και καφετέριες.

Προσφορές για περιποίηση
Επειδή πολλές κοπέλες επισκέπτονται συχνά το κομμωτήριο πολλοί επαγγελματίες κάνουν προσφορές για φοιτητές. Εντοπίσαμε ένα κομμωτήριο στο Ρέθυμνο με τις ακόλουθες προσφορές:
• 20% σε όλες τις τεχνικές εργασίες (βάψιμο,κλπ)
• – 15% στο σαλόνι (κούρεμα – χτένισμα)
• Πιστολάκι γυναικείο: Μόνο 8 ευρώ!
• Αντρικό κούρεμα 8 ευρώ!

 

Πηγή: neolaia

Αφηστε καποιο σχολιο