Πόσο χρονών είσαι να σου πω πόσο σεξ κάνεις

Δεν έρχεται να σε ρίξει από τα σύννεφα, αφού το πόρισμά της είναι αρκετά αναμενόμενο. Οι πιο νέοι κάνουν πιο πολύ σεξ σε σχέση με τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Η έρευνα του έγκριτου Ινστιτούτου Kinsey είναι ποσοτική, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να επισημάνω. Μιλάμε για φορές και όχι για ποιότητα. Προχωράμε λοιπόν.

Το Kinsey, το οποίο έχει την έδρα του στο πανεπιστήμιο της Indiana ερεύνησε το πόσο σεξ τελικά αποδεικνύεται πως συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι, ανάλογα με τη δεκαετία της ζωής τους. Το "φυσιολογικό", που λένε, όπως αυτό καθορίζεται από το μέσο όρο. Τα σκήπτρα κρατούν οι νέοι 18-29 ετών με κατά μέσο όρο 112 σεξουαλικές συνευρέσεις το χρόνο, το οποίο αν το σπάσεις σε εβδομάδες, βγαίνει περίπου 2 φορές, άρα κάπου 8 φορές το μήνα.

Δηλαδή διπλάσια συχνότητα από την αντίστοιχη των 40αρηδων, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα. Αλλά πριν φτάσουμε εκεί, ας σου αναφέρω σχετικά για τη δημιουργική δεκαετία των 30-39 ετών, η οποία ερωτοτροπεί στο κρεβάτι ή όπου αλλού του κάνει κέφι περί τις 86 φορές τον χρόνο, δηλαδή κάπου στις 1.6 φορές την εβδομάδα. Μετά τα 40, το νούμερο πέφτει στις 69 φορές. Μπορούσε και καλύτερα, σίγουρα.

Το ηλικιακό ταβάνι του δείγματος που εμπιστεύτηκε το Ινστιτούτο Kinsey ήταν τα 49 χρόνια και κυρίως άτομα που βρίσκονταν σε απλή σχέση ή ήταν παντρεμένοι. Ειδικά για τους τελευταίους αυτό που υποστήριξαν ήταν πως σε ποσοστό 34% κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα, το 45% λίγες φορές το μήνα και ένα ταπεινό #διπλής 13% λίγες φορές το χρόνο.

 

Πηγή: ladylike