Γνωρίστηκαν από κοντά οι φίλες του διαδικτύου -Οι "Εμείς κι εμείς" πήγαν για καφέ (φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 21:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο μεσημέρι είχαν την ευκαιρία να παράσουν τα κορίτσια της ομάδας “Εμείς κι εμείς”, οι οποίες μετέφεραν τη διαδικτυακή τους παρέα σε καφετέρια του Ηρακλείου. Η πρόσκληση έγινε από τις διαχειρίστριες της ομάδας Κρις και Βαλερύ Πόισον στα μέσα της εβδομάδας. Δίπλα τα στα κορίτσια που δημιούργησαν την ομάδα μόνο για γυναίκες και την οποία έχει παρουσιάσει η cretewoman (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και οι συντονίστριες της ομάδας Πόπη Χατζηγεωργίου, Κατερίνα Θεοδωράκη, Ιζαμπέλα Σκουλά και Κατερίνα Αντωνάκου.

Κατά γενική ομολογία ο μεσημεριανός καφές από άποψη οργάνωσης στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αφού όλα είχαν οργανωθεί στην εντέλεια, και οι κυρίες μόλις έφθαναν και συστήνονταν και από κοντά πλέον στην παρέα που ξεκίνησε από το facebook έπαιρναν το αυτοκόλλητο καρτελάκι με το πέτο.

Κουλουράκια, ζαχαρωτά και γλυκά συνόδευσαν τους καφέδες ενώ η έκπληξη της μέρας ήταν ότι όλες οι συμμετέχουσες έφυγαν από τη συνάντηση έχοντας πάρει και το δώρο τους που ήταν περιποιήσεις, μασάζ, καλλυντικά κλπ, προσφορά μελών της ομάδας.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στον πρώτο καφέ ήταν δεκάδες και θα ήταν πολύ περισσότερα αν δεν ήταν μέρα εκδηλώσεων γενεθλίων, βαπτίσεων και άλλων κοινωνικών υποχρεώσεων. Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν φιλικό και τα χαμογελαστά κορίτσια αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις γιατ τη ζωή και την καθημερινότητα τους. Η παρέα περιλάμβανε και μερικά παιδάκια. Όταν η ώρα πέρασε όλες έφυγαν ευχαριστημένες ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού ... για την επόμενη χρονιά.

2 Σχόλια