Ο Mr. Robot μεταμορφώνεται σε Freddie Mercury

Ο ηθοποιός Rami Malek που έγινε γνωστός από τη σειρά «Mr. Robot» υποδύεται τον θρυλικό Freddie Mercury των Queen στην ταινία Bohemian Rapshody.

«Όταν είσαι σε θέση ν’ ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι στον καθρέφτη σε κοιτά κάποιος άλλος, αυτή η στιγμή είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης» δήλωσε ο Malek στο «People».

Στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αναμενόμενη ταινία του Brian Singer «Bohemian Rhapsody», ο 36χρονος ηθοποιός που γνωρίζουμε όλοι ως Elliot Anderson στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» μιμείται μια από τις θρυλικές πόζες του Freddie από την ιστορική συναυλία Live Aid, το 1985 στο Λονδίνο.

Η ταινία που θα προβληθεί το Δεκέμβριο του 2018, ανατρέχει στη ζωή του Freddie Mercury , από τη συνάντησή του με τους Brian May και Roger Taylor το 1970 έως τα μέσα των 80s, έξι χρόνια πριν το θάνατό του από τις επιπλοκές του Aids. Έχοντας λάβει το «οκέι» από τα αρχικά μέλη της μπάντας, το σενάριο φέρει την υπογραφή του Anthony McCarten , γνωστό από τηn ταινία «Η Θεωρία των Πάντων».

 

Πηγή: tictactoe