Οι καλύτερες στιγμές ομορφιάς στο κόκκικο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2017

Η Βενετία μπορεί να είναι μικρή, αλλά αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, στην πόλη για το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Από το εξαιρετικά λαμπερό χτύπημα της Amal Clooney μέχρι το λαμπερό δέρμα της Susan Sarandon, δείτε τις καλύτερες στιγμές ομορφιάς της εκδήλωσης μέχρι στιγμής.

Mother! Premiere - September 5 2017

Η Τζένιφερ Λόρενς είχε  τα μαλλιά της χτενισμένα σε ένα κομψό σινιόν, αντισταθμισμένο με το  βαθύ smokey μακιγιάζ και τα γυαλιστερά χείλη.

Mother! Premiere - September 5 2017

Τα κοκκινισμένα μαλλιά, το μεταλλικό μακιγιάζ των ματιών και το ζεστό ρουστίκ κραγιόν συνέθεσαν την εμφάνιση της Michelle Pfeiffer, στο κόκκινο χαλί.

Woodshock Premiere - 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η κυματιστή ενδυμασία, το κόκκινο κραγιόν και η έντονη μάσκαρα ήταν τα βασικά  στοιχεία  της εμφάνισης της Kirsten Dunst, πάνω στο κόκκινο χαλί.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Premiere - September 4 2017

Η Nicole Warne επέλεξε eyeliner για γατίσιο βλέμμα και κόκκινο κραγιόν ενώ η εμφάνιση της συμπληρώθηκε με  ένα μικρό πιάσιμο των μαλλιών της προς τα πάνω.

The Leisure Seeker Premiere - September 3 2017

Η Susan Sarandon παρουσίασε τα γυαλιά ηλίου της υπογραφής - αυτή τη φορά από τον Hugo Boss - στο κόκκινο χαλί, αντισταθμίζοντας  με το χτενισμένο μαλλί και το λαμπερό δέρμα.

Suburbicon Premiere - September 2 2017

Η Amal Clooney έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν με τις μπούκλες  της από το παλιό Χόλιγουντ και την κλασική ομορφιά.

Ο καλλιτέχνης μακιγιέρ της, Charlotte Tilbury,χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις κραγιόν για να δημιουργήσει το τέλειο βυσσινί αποτέλεσμα.

Suburbicon Premiere - September 2 2017

Η Rebecca Hall ταίριαξε το ασημένιο μακιγιάζ με βαθύ κόκκινο κραγιόν στο κόκκινο χαλί, συμπληρωμένο από ένα κομψό bob.

Τα ελαφριά smokey μάτια και τα γυαλιστερά χείλη αντισταθμίστικαν με  τα κομψά μαλλιά της Julianne Moore,  και συμπληρώνονταν από σμαραγδένια σκουλαρίκια.

First Reformed Premiere - August 31 2017

Η Amanda Seyfried συμπλήρωσε το διακοσμημένο φόρεμα του Alexander McQueen με ένα έντονο ρουμπινί κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε μια ψηλή αλογοουρά.

Downsizing Premiere and Opening Ceremony - August 30 2017

Η Isabeli Fontana είχε τα μαλλιά της χαλαρά και απαλά σγουρά, ενώ το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε σε έντονη μπλε σκιά ματιών και ροδακινί κραγιόν.

vogue.co.uk