Rethpresent Festival στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου

  • Τρίτη, 5 Σεπτέμβριος 2017 18:31
  • Ελίνα Λαγουδάκη
  • Εκδηλώσεις

Το Rethpresent Festival, επιστρέφει στο Ρέθυμνο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Δυο μέρες γεμάτες μουσική, ζωντανά σόου, αθλητικά τουρνουά και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. 

Τις δυο μέρες του festival θα λάβουν χώρα τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου 3on3 στο ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στην πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω facebook στην σελίδα του festival που θα βρίσκεται στο τέλος του άρθρου ή να βρεθούν στο χώρο διεξαγωγής λίγο πριν την έναρξη των τουρνουά. Η έναρξη των τουρνουά είναι στις 16:00. 

Στο μουσικό κομμάτι του festival που είναι και το κεντρικό μέρος της εκδήλωσης θα υπάρξουν συναυλίες από τοπικά σχήματα αλλά και από καλλιτέχνες από την Αθήνα. Οι μουσικές εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 21:30 και θα γίνονται στην Περιηγητική Λέσχη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 8/9: 
Phatskool (Afezz, Δούκας & Σάικο) – Στιχομυθία – Μantique – DeadMic – Alexunder Bluez – ΑΛ ΓΙΑΗΝΤΑ- Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια).

Σάββατο 9/9:
The Art of Raw records (Μαύρος Αμνός, Loopatic, Lobo, Μόνος Ακόμα) – Διχασμένος – Sonap & Wone – Λόγου Χάριν & Exs - ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ (Μανι, Rio, dj Mode).

 

 

 

https://www.facebook.com/rethpresentfestival/?fref=mentions

Ελίνα Λαγουδάκη

Φοιτήτρια πληροφορικής και απόφοιτη σχολής δημιουργικής γραφής. Μήπως και μέσα από το γράψιμο καταφέρω να καταλάβω τον κόσμο και τους ανθρώπους.