To παλτό που σχεδίασε η Ολίβια Παλέρμο και ξετρέλανε τις fashionistas

Oι δημιουργικές ιδέες της Ολίβια Παλέρμο είναι ανεξάντλητες.

Eίναι αείκινητη και συνεχώς δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο μεγάλο κόσμο της μόδας στον οποίο έχει αφοσιωθεί και τα καταφέρνει κάτι παραπάνω από καλά.

Μέσα στο καλοκαίρι είδαμε τη συλλογή που σχεδίασε για το brand Meli Melo: η τσάντα-πρόταση «Severine» -σε bucket style- που πάντρεψε τον αέρα Νέας Υόρκης και Λονδίνου (δερμάτινη, κυλινδρική τσάντα με λουράκι και χρυσά charms) μας άρεσε πολύ.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη μας fashion blogger εμπνεύστηκε δημιουργίες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και σε συνεργασία με το brand Banana Republic λανσάρει την capsule collection της με κομμάτια που ξεχώρισαν αμέσως.

Ολοκληρωμένη την κολεξιόν θα την δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου και η πρώτη γεύση που πήραμε μας έκανε να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Η Oλίβια Παλέρμο σχεδίασε ένα από τα πιο fashionable κομμάτια της σεζόν που έρχεται. Σε ένα χρώμα-πρωταγωνιστή. Φλογερό, ακαταμάχητο, δυναμικό. Οι Εβδομάδες Μόδας του που έδειξαν τις τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα εκτόξευσαν τις μετοχές του κόκκινου.

Το παλτό που σχεδίασε η fashion blogger έχει κλέψει τις καρδιές των fashionistas και όχι άδικα μιας και ο δυναμισμός και η επιβλητικότητα που εκπέμπει το καθιστούν statement κομμάτι.

Αποθεώνει το military style. To κόστος του είναι 398 δολάρια. 

Η collection της Oλίβια Παλέρμο σε συνεργασία με τo Βrand Banana Republic περιλαμβάνει 70 κομμάτια, ιδανικά για τις ημέρες που έρχονται και το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει. Απλότητα και δυναμική θηλυκότητα. Μινιμαλισμός και ρετρό διάθεση.

bovary.gr