Τρόποι για να βγαίνεις στις φωτογραφίες πάντα υπέροχη

Έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε βότσαλο, κύμα και κόκκο άμμου που βρέθηκε στον διάβα μας φέτος τις διακοπές ήρθε η ώρα να «μαζευτούμε» στο κλεινόν άστυ και να ξεκινήσουμε να κάνουμε τις φωτογραφίσεις μας και τις αντίστοιχες αναρτήσεις μας στο Instagram, σε πιο βιομηχανικά τοπία και σε λιγότερο ειδυλλιακά σκηνικά. 
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε κάποια πράγματα στην τύχη και να μην βγαίνουμε εξίσου όμορφες και λαμπερές με την περίοδο που είμαστε ηλιοκαμένες και με το αλάτι στα μαλλιά μας. Παρακάτω θα βρεις τρία εύκολα και πρακτικά tips για να αυξήσεις την φωτογένεια σου στο 100% και να βγάζεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, δείχνοντας ακόμα πιο όμορφη από ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βγεις!

 

#Nα έχεις φυσικό χαμόγελο
Kαι πώς θα το πετύχεις αυτό; Eίναι πολύ απλό! Κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ της μηχανής (ή του κινητούς). Φυσικά όταν τα ανοίξεις φρόντισε να χαμογελάς. Θα δείχνεις ελαφρώς «έκπληκτη» και αυθόρμητη.

#Βγάλε φωτογραφίες καθιστή
Από χαμηλότερη οπτική γωνία από το αντικείμενο που φωτογραφίζεις, από εσένα δηλ. στην συγκεκριμένη περίπτωση. Από κάτω προς τα πάνω «τραβηγμένη» θα πιο λεπτή και να αναδεικνύονται οι γωνίες του προσώπου σου.

#Να βγαίνεις πάντα τρία τέταρτα
Είναι πολύ πιο κολακευτικό για το πρόσωπο να φαίνεται ένα μέρος του και να μην κοιτά ανφάς την κάμερα. Δείχνει πιο λεπτό και είναι και και πιο μοιραία η στάση και το ύφος σου. Αν ένα πράγμα θέλουμε οπωσδήποτε στις φωτογραφίες είναι να αποπνέουμε μυστήριο. 

 

Πηγή: queen