Κρητικό Λύκειο "σάρωσε" στις Πανελλαδικές - Το 89% των υποψηφίων του πέρασαν σε Πανεπιστήμια

  • Δευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 09:05
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη


Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Περάματος, αφού από τους 46 υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων,  οι 41 πέτυχαν την εισαγωγή  τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ και  μάλιστα σε τμήματα περιζήτητα στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Έτσι το ποσοστό επιτυχίας του σχολείου ανέρχεται στο 89% και το φέρνει πρώτο στο νομό Ρεθύμνου και μεταξύ των πρώτων στη χώρα!

Το σχολείο, έχει κάθε χρόνο καλές επιδόσεις, κάτι που σύμφωνα με τον διευθυντή του Βαγγέλη Βασσάλο, οφείλεται στο γεγονός της ποιότητας των μαθητών αλλά και στους καθηγητές του που στηρίζουν και βοηθούν τα παιδιά.

“Τα παιδιά παίρνουν σωστές βάσεις από το σχολείο, ενδιαφέρονται για τη φοίτησή σε αυτό, και στα μαθήματα που χρειάζεται ο καθένας μπορεί να έχει εξωσχολική βοήθεια. Αλλά δίνουν βάση στο σχολείο και αυτό θεωρώ ότι τους οδηγεί στην επιτυχία”, μας είπε ο κ. Βασσάλος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μαθητές που φοιτούν στο εν λόγω σχολείο, είναι παιδιά που ζουν κυρίως σε χωριά από την γύρω περιοχή του Περάματος, που αναμετρώνται με μια ακόμη δυσκολία δηλαδή, την καθημερινή μετακίνηση για την παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Πηγή: goodnet