44χρονη καθηγήτρια φυσικής αποπλάνησε 15χρονο μαθητή της, στις Η.Π.Α.

  • Tuesday, 29 August 2017 08:22
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της είχε μια 44χρονη δασκάλα στνην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο μαθητής ήταν αυτός που οδήγησε στην αποκάλυψη της σχέσης, όταν μίλησε στον σχολικό προϊστάμενό του. Αργότερα, δήλωσε στους ερευνητές της αστυνομίας της Πενσιλβάνια πως στις αρχές Ιουλίου πήγε για κολύμπι στο σπίτι της 44χρονη Νίκι Βάρνεϊ, που ήταν δασκάλα Φυσικής στο Williamsburg High School.

«Η ανάρμοστη επαφή ξεκίνησε όταν ενώ κολυμπούσε στην οικία της, μεταφέρθηκαν στην μπανιέρα», αναφέρει η έκθεση του επιθεωρτητή της αστυνομίας.

Ακολούθως πήγαν στο πάρκο της περιοχής, όπου έκαναν βόλτα τον σκύλο της 44χρονης και στην συνέχεια έκαναν σεξ σε ένα από τα παγκάκια!

Ο 15χρονος δήλωσε πως με την δασκάλα του επικοινωνούσαν μέσω Snapchat, όπου τα μηνύματα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και πολύ σύντομα διαγράφονται.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, το αγόρι δήλωσε ότι η 44χρονη τον πήρε από την προπόνηση μπάσκετ και τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ για δεύτερη φορά.

Μετά τις αποκαλύψεις, η δασκάλα παραδέχτηκε την σχέση και πλέον κρατείται με εγγύηση 150.000 δολάρια, έως ότου δικαστεί για συνολικά οκτώ αδικήματα, μεταξύ των οποίων και αποπλάνηση ανηλίκου.

 

πηγή:prothema.gr

Αφηστε καποιο σχολιο