Δίπλωμα στη θετική ψυχολογία από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην Κρήτη

  • Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 08:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Η Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας σε συνεργασία με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο διοργανώνουν στην Κρήτη από φέτος τον Σεπτέμβριο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Δίπλωμα στην θετική ψυχολογία».

Ο στόχος του Εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της θετικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο, προκειμένου να τις  χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και επαγγελματίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 1 χρόνος, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο, κατανεμημένο σε 5 συναντήσεις διάρκειας 18 ωρών η κάθε μία (5 Σαββατοκύριακα, 9 ώρες το Σάββατο και 9 ώρες την Κυριακή).

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας Π. Πανεπιστημίου/Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας. Όλοι οι διδάσκοντες έχουν πολυετή εμπειρία (10+ έτη) στον χώρο της ψυχικής υγείας, είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και με μεγάλη ερευνητική εμπειρία στον χώρο της θετικής ψυχολογίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά από αξιολόγηση βιογραφικών καθώς και συνέντευξης μέσω skype.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ: www.alp.gr

Πληροφορίες/Εγγραφές:  info@positiveemotions.gr και  210 8251536 κα. Καρακασίδου Ειρήνη