Ρεμπέτικη βραδιά στο Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου - Διασκέδαση για καλό σκοπό

  • Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 09:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Μία μουσική συνάντηση με τη λαϊκή μας παράδοση οργανώνουν ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου, 29 του μηνός, στις 8.30 το βράδυ, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου. Στόχος είναι η ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Γιάννης Παξιμαδάκης (φωνή, μπουζούκι), ο Γιάννης Κρητικός (βιολί, μπαγλαμάς) και ο Σπύρος Κρητικός (φωνή, κιθάρα), προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συντροφεύσουν το κοινό με τη μουσική τους σε αυθεντικά ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια.

Οι διοργανωτές αναφέρουν στο κάλεσμά τους, «ζητούμε από το κοινό της πόλης να ενισχύσει με την παρουσία του και την έμπρακτη συνεισφορά του, τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Οικονομικό Συσσίτιο / «Φαγητό με την Αγάπη μας», Κοινωνικό Παντοπωλείο), που επί μακρόν στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε ένδεια και αποκλεισμό.

Πέραν της συμβολικής εισόδου (3€ – τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στις κοινωνικές δομές), ιδιαίτερα σημαντική θα είναι επίσης η συνεισφορά σας σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου.» Όσοι βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα απολαύσουν τη μουσική και τη συντροφιά, θα νιώσουν τη συντροφικότητα και ακόμα θα μπορέσουν να δουν ή να ξαναδούν βράδυ τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου και την τρέχουσα περιοδική έκθεσή του Γιάννης Σπυρόπουλος / Διάλογος με το Αόρατο.