Συντετριμμένοι στην ταφή της Ζωής Λάσκαρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι κόρες της.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανώς συγκινημένος και οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καθώς και η εγγονή της Ζένια Μπονάτσου, αγκάλιαζαν κλαίγοντας το Φέρετρο. Όλη η οικογένεια, μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, στο Α´ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Ζωή.

Η αγαπημένη Ελληνίδα έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια. Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Η ταφή έγινε στο Α Νεκροταφείο με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να αποχαιρετά της Ζωή Λάσκαρη πετώντας λευκά τριαντάφυλλα και λίγο χώμα στο φέρετρο της αγαπημένης τους Ζωής.

Η Ζωή Λάσκαρη, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της αλλά και οι ρόλοι που έπαιξε στο θέατρο που υπεραγαπούσε άφησαν εποχή.