Αργυρώ Βάρδα και Νεκταρία Κοκκινάκη μαγειρεύουν στο Καβούσι

  • Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 10:32
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Καβουσίου διοργανώνουν βραδιά προσφοράς, την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στον περίβολο του ναού.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρωτοβουλία Ενοριτών Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Καβουσίου: 

"Προσφέρουμε από το υστέρημα μας για την επείγουσα επισκευή του ναού που αποτελεί το κόσμημα του χωριού. Γυναίκες της ενορίας με την Σεφ Αργυρώ Βάρδα από το ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟΣ και η food Blogger Νεκταρία Κοκκινάκη μαγειρεύουν παραδοσιακά. Τοπικοί καλλιτέχνες Κρητικής παραδοσιακής μουσικής συμμετέχουν για ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβουσίου, ο Σύλλογος Καβουσανών Νομού Αττικής «ο Θόλος», ενορίτες και επαγγελματίες της περιοχής έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και την προθυμία τους να συμβάλουν στο έργο. Η μελέτη επισκευής είναι δωρεά του Πολιτικού Μηχανικού κ. Γιώργου Σωμαράκη από την Ιεράπετρα.

Ο καθένας προσφέρει εθελοντικά από το υστέρημα του δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό του και την πίστη στην παράδοση του τόπου, συμβάλλοντας στην συντήρηση του οικοδομήματος που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου και με όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου.

Σας περιμένουμε όλους σε μια βραδιά προσφοράς, γλεντιού και παράδοσης".