Αγαπάς την αδρεναλίνη; Κάνε ελεύθερη πτώση και δες την Κρήτη από τα 14.000 πόδια

  • Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 17:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Φέτος το καλοκαίρι, στην Κρήτη θα έχουν την τιμητική τους, οι λάτρεις των αιθέρων…Μοιραστείτε απίστευτες εμπειρίες χαράς και αδρεναλίνης, με ένα ανεπανάληπτο άλμα πάνω από τη Μαγευτική Κρήτη!!!

Oι λάτρεις των αιθέρων και της αδρεναλίνης θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες αλεξιπτωτισμού, στο πανέμορφο Μάλεμε των Χανίων.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης αλεξιπτωτισμού που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτεμβρίου 2016, από το SkydiveAthensclub, φέτος οι διοργανωτές μας προετοιμάζουν για κάτι πιο δυνατό… 

Το SkydiveCrete σε συνεργασία με το SkydiveAthens, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Μάλεμε από τις 1 Ιουνίου για να προσφέρει θέαμα αλεξιπτωτισμού, καθώς και άλματα εθισμού και εκπαίδευση για όλους τους ενδιαφερομένους!!

Διοργανωτές για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, είναι η Αθηναϊκή λέσχη Αλεξιπτωτιστών και ο Δήμος Πλατανιά, προσκαλώντας όλους τους φίλους του αλεξιπτωτισμού και της ελεύθερης πτώσης, να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ελεύθερη πτώση με ασφάλεια και πιο εύκολα από ποτέ. Γίνε μέλος και εσύ και ζήσε μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου!!

Το άλμα tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια ενημέρωση στο έδαφος, ετοιμαστείτε για … απογείωση!

Αφού προσδεθείτε με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή σας μέσω μιας ειδικής εξάρτησης, κάνετε το άλμα σας από τα 14.000 πόδια.

Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα, θα διαρκέσει σχεδόν για ένα λεπτό, πριν ο εκπαιδευτής σας ανοίξει το αλεξίπτωτο. Θα πετάξετε μαζί για τα επόμενα 5-7 λεπτά, πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές θα σας ξεναγήσουν στην ελεύθερη πτώση, αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ασφάλειά σας, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή!

Εσείς έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τη θέα από ψηλά, να χαμογελάσετε στην κάμερα και να απολαύσετε την ελευθερία της πτώσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.skydive-­crete.gr ή www.skydive-athens.gr


SKYDIVE CRETE
Τηλ. επικοινωνίας:+30 697 0300222

 

Πηγή: flashnews