Friends from College - Η νέα κωμική σειρά του Netflix έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η νέα κωμική σειρά Friends from College. Το νέο αυτό εγχείρημα φαίνεται να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Nick Stoller και Francesca Delbanco.

Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα μία παρέα φίλων που σπούδασαν μαζί στο Harvard και έρχονται ξανά σε επαφή στα 40’s τους. Πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν  την επιτυχία αλλά και τα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα που προκύπτουν στη συνέχεια της πολυτάραχης ζωής τους.

Η σειρά πραγματεύεται τον θεσμό της δυνατής φιλίας μεταξύ των φοιτητών μιας παλαιότερης εποχής  συνδυασμό με τη νοσταλγία του παρελθόντος. Μέσα σε όλα αυτά ξεπροβάλλουν και οι δυσκολίες της ενήλικης ζωής μετά τα 40.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον cast με πρωταγωνιστές τους Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage και Jae Suh Park.

Το Friends from College κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου στο Netflix. Ανυπομονούμε και σου εξασφαλίσαμε το trailer για να πάρεις μια μικρή γεύση.

 

 

Πηγή: savoirville