Εύκολα tips για σαρκώδη και ζουμερά χείλη

Κάντε τα χείλη σας να μοιάζουν "γεμάτα" και σαρκώδη, ακόμα και εάν έχετε στην πραγματικότητα λεπτά χείλια. Το μακιγιάζ και τα tips ομορφιάς μπορούν να καλύψουν τα μειονεκτήματα του προσώπου σας και να οδηγήσουν στη ψευδαίσθηση ότι διαθέτετε μεγάλα χείλη... αναδεικνύοντας τη γυναικεία γοητεία σας! Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να "τραβήξετε" τα βλέμματα του αντρικού φύλου και να τονίσετε την περιοχή των χειλιών σας μέσα από επτά εύκολα βήματα.

Προνοήστε για την ενυδάτωση των χειλιών σας

Για να αποκτήσετε πλούσια χείλη, είναι αναγκαίο να πίνετε πολύ νερό και να προχωράτε στην ενυδάτωση τους μέσα από lip balm με καλό δείκτη προστασίας. Πριν μπείτε στο μπάνιο, τοποθετήστε πάνω τους ένα παχύ στρώμα βαζελίνης, ώστε σε συνδυασμό με τον ατμό, να ενυδατωθούν πλήρως!

Κάντε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα

Για να αποκτήσουν μια μαλακή υφή τα χείλη σας, κάντε απολέπιση! Πάρτε στα χέρια σας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και φτιάξτε ένα μείγμα με 2 κουταλιές ζάχαρη, 1 κουταλιά μέλι και λίγες σταγόνες λάδι. Τρίψτε το μείγμα απαλά κατά μήκος των χειλιών σας, ώστε να απομακρυνθούν τα "νεκρά" κύτταρα. Αυτή η μέθοδος σίγουρα θα αναδείξει περισσότερο τα χείλη σας...

Περάστε με ένα μολύβι το περίγραμμα τους

Για να φαίνεται ότι έχετε σαρκώδη χείλη, πρέπει να ασχοληθείτε με το περίγραμμά τους. Πάρτε ένα μολύβι, το οποίο θα έχει το ίδιο χρώμα με το κραγιόν, και υπογραμμίστε γύρω-γύρω το πάνω και κάτω χείλος. Εναλλακτικά, αγοράστε ένα λευκό μολύβι, ώστε να μοιάζουν τα χείλη σας με αυτά της Αντζελίνα Τζολί.

Χαρίστε λάμψη στα χείλη σας

Τα λαμπερά χείλη μοιάζουν πιο πλούσια, σε σχέση με το πως είναι πραγματικά. Έτσι, αφού βάλετε το κραγιόν σας, μη διστάσετε να πείτε "ναι" σε ένα φανταχτερό lip gloss που θα τους χαρίσει μια όμορφη γυαλάδα. Δοκιμάστε διάφορα χρωματιστά gloss που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας.

Προτιμήστε κραγιόν σε ανοιχτά χρώματα

Σίγουρα, οι ουδέτεροι τόνοι μπορούν να δώσουν ένα φυσικό τόνο στα χείλη σας. Ωστόσο, ένα φωτεινό κραγιόν, είναι ικανό να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας! Γι’ αυτό, αρνηθείτε τις σκούρες αποχρώσεις, είτε όσον αφορά στο κόκκινο-μπορντό κραγιόν, είτε το καφέ. Αντίθετα, προτιμήστε κραγιόν σε ανοιχτό ροζ και στο κόκκινο της "φωτιάς".

Εφαρμόστε πάνω τους αιθέρια έλαια

Το αιθέριο έλαιο της μέντας ή της κανέλας είναι σε θέση να βελτιώσει τη ροή του αίματος στην επιφάνεια των χειλιών σας. Κάτι τέτοιο, φυσικά θα κρατήσει μόνο για μερικές ώρες. Παρ' όλα αυτά, θα καταφέρει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων χειλιών για τη βραδινή σας έξοδο. Εναλλακτικά, προσθέστε δύο σταγόνες από το έλαιο σε ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη... και χρησιμοποιήστε το ως liposan!

Κάντε γυμναστική... στα χείλη σας!

Και όμως, ακόμα και τα χείλια σας έχουν μύες και χρειάζονται γυμναστική. Καλό είναι να σφυρίζετε καθημερινά για πέντε λεπτά και να χαμογελάτε με κλειστά χείλη, ώστε να τονώνετε τους μύες της περιοχής. Εναλλακτικά, προφέρετε με ένταση το γράμμα Ο και Ε, κρατώντας τα χείλη τεντωμένα στο κάθε γράμμα για 10 δευτερόλεπτα. Έτσι, θα τα κάνετε να μοιάζουν πιο "ζουμερά".