Ένα ανακαινισμένο και εντελώς νέο Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ στο Κολυμπάρι

  • Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 16:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με την παρουσία του δημάρχου Πλατανιά και πλήθους κόσμου την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια ενός νέου διώροφου και σύγχρονου καταστήματος του Καταναλωτικού και προμηθευτικού συνεταιρισμού ΣΥΝΚΑ,

Συνεχίζοντας σταθερά το πλάνο της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του δικτύου τους, τα σουπερ μάρκετ Μάρκετ SYN.KA, εγκαινίασαν  ένα ακόμα νέο κατάστημα στην περιοχή Κολυμβάρι Χανίων, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 18:00. 

Σε ένα διώροφο σύγχρονο κτίριο, 1.000 τ.μ. οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ντόπια κρέατα, ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, κάβα, είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης.

 Με αφορμή τα εγκαίνια για μια βδομάδα τα περισσότερα προϊόντα θα είναι 1 + 1 δώρο αλλά και πολλά ακόμα σε προσφορά έως – 50%.

Να σημειωθεί ότι όπως σε κάθε εγκαίνια  ο μπουφές ήταν πλούσιος, ενώ μουσική διασκέδασε τους καλεσμένους. Το κέφι μάλιστα ανέβηκε με τον Πρόεδρο των SM SYNKA, να χορεύει το ζειμπέκικό του, κάτω από τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιώννης Μαλανδράκης  ο πρόεδρος των SM SYNKA Απόστολος Αλεξάκης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξάκης.

Ο Συνεταιρισμός καταναλωτών πιστός στις αρχές του, θα συνεχίσει να στηρίζει τα τοπικά προϊόντα, να εξελίσσει τις υπηρεσίες του και να προσφέρει  μια ευχάριστη εμπειρία μέσα στα καταστήματά του, πάντα προς όφελος των καταναλωτών.