Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου στο Ηράκλειο - Πρεμιέρα με δωρεάν παράσταση

Μια μεγάλη γιορτή για παιδιά και μεγάλους θα αποτελέσει το Σαββατοκύριακο που διανύουμε το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο. Το φεστιβάλ του διεξάγεται για 4η χρονιά και έχει αποκτήσει πλέον φανατικούς οπαδούς θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία Όμμα Στούντιο και του Τεχνόπολις.

Μάλιστα οι διοργανωτές προκειμένου το φεστιβάλ να έχει ένα ρόλο με κοινωνικό αντίκτυπο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε έχουν προγραμματίσει στην έναρξη του φεστιβάλ μια δωρεάν παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Αυτή θα γίνει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου και είναι το έργο με τίτλο "Ας παίξουμε με τον Σαίξπηρ" από την παιδική ομάδα της Κοινότητας"The Healing Tree”.

Κάθε μέρα, παρουσιάζεται, σε διοργάνωση Όμμα Στούντιο, στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις μία παράσταση κουκλοθεάτρου και μία παράσταση παιδικού θεάτρου απο τις 20:00 έως τις 22:30.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνει εξαιρετικές θεατρικές ομάδες αλλά και κουκλοθέατρα από το Ηράκλειο το Ρέθυμνο τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη.

Φέτος το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου υποστηρίζεται ως παράλληλη εκδήλωση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Καραβάνι η συνέχεια: Η Τέχνη κινεί τη πόλη....Το Καραβάνι για παιδιά" ( Caravan Junior)".