Η Κρήτη "γυρίζει πλάτη" στα ναρκωτικά - Βραδυνή πορεία με φαναράκια, θέατρο και ενημέρωση

  • Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Μια σειρά από εκδηλώσεις οργανώνει το θεραπευτικό πρόγραμμα για θέματα εξαρτήσεων ΚΕΘΕΑ Αριαδνη, σε Ηράκλειο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο με αφορμή την την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους.

Το πρόγραμμα

Ηράκλειο

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 7 :30 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί (ανοιχτή εκδήλωση).

19:30 Ενημερωτικό περίπτερο. 

21:30 Βραδινή πορεία στο κέντρο της πόλης με αναμμένα φαναράκια και μήνυμα «Φως η ψυχή που μάχεται». Στο ενδιάμεσο της διαδρομής στην Πλατεία Λιονταριών θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με το ίδιο μήνυμα με την εθελοντική συνεργασία του Παναγιώτη Ιωαννίδη. Η πορεία θα τερματίσει στο Φρούριο του Κούλε.

Άγιος Νικόλαος Λασιθίου

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 8:30 στο Θερινό Σινεμά Χριστίνα (ανοιχτή εκδήλωση). Θεατρικό Δρώμενο από μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο «Το φτερό του θεραπευτή αητού» εμπνευσμένο από το βιβλίο της Εύης Ψάλτη. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Χανιά

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 9 στον Προμαχώνα San Salvatore (πρώην Ξενίας) (Κλειστή Εκδήλωση)

Ενημερωτικό Περίπτερο.

Θεατρική παράσταση με τίτλο «Έχω κάτι να πω» σε επιμέλεια της θεατρολόγου Στέλλας Σκορδαρά, αποτελεί μια σύνθεση αρχαίων και σύγχρονων λογοτεχνικών και θεατρικών έργων από μέλη, εθελοντές προσωπικό και φίλους της Συμβουλευτικής Μονάδας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.