Δείτε με ποια αξεσουάρ θα απογειώσετε το στυλ σας αυτό το καλοκαίρι

Μια μικρή στιλιστική λεπτομέρεια μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει μια κατά τα άλλα κομψή εμφάνιση.

Μια τσάντα, ένα κόσμημα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μια ζώνη είναι κομμάτια που δίνουν «πόντους» στις καθημερινές σου εμφανίσεις και αν φορεθούν σωστά δίνουν «ταυτότητα» στο outfit σου.

Η φετινή σεζόν αποθεώνει τα αξεσουάρ και οι street style σταρ του εξωτερικού τους δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις εμφανίσεις τους. Κάποια από τα κομμάτια που ακολουθούν μπορεί να έχουν ήδη θέση στην γκαρνταρόμπα σου αλλά να μην τα αξιοποιείς.

Είναι κομμάτια-κλειδιά που δείχνουν ότι έχεις άποψη. Ενα ζευγάρι mules, μια basket bag ή μια belt bag, ένα χρυσό, περίτεχνο κόσμημα (που βέβαια δεν συνδυάζεται με κάποιο άλλο αξεσουάρ), μια corset bell (η ζώνη-κορσές που κυριάρχησε ως αξεσουάρ στις φετινές Εβδομάδες Μόδας), ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, μια τσάντα με ιδιαίτερο λουράκι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

1) Mules: 
Και το 2017 τα mules είναι στο προσκήνιο. Συνδυάζονται με όλα και ο χρόνος δείχνει ότι τα αγαπά και τους δίνει έμφαση! Aπό τη νοσταλγική δεκαετία του 90 τα mules είχαν θέση στην γκαρνταρόμπα μας και για μια ακόμα σεζόν έχουν την τιμητική τους.

2) Corset belt: 
Η ζώνη-κορσές κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας του εξωτερικού την φετινή σεζόν. Απογειώνει το layering! 

3) Βasket bag: 
H τσάντα που ανάμεσα στις τοπ επιλογές για το 2017!

4) Flat- Top Γυαλιά Ηλίου

5) Statement σκουλαρίκια

6) Το ιδιαίτερο λουράκι στην τσάντα

7) Ενα χρυσό κόσμημα 

8) Kitten Heels 

9) Belt bags 

10) Flatforms 

 

Πηγή: bovary