Αποκαλύφθηκε στοιχείο για την ταυτότητα του Banksy - Ισχύουν τελικά παλαιότερες φήμες;

Όλα αυτά τα χρόνια ο Banksy έχει καταφέρει να διατηρήσει την ταυτότητά του κρυφή και παρά τις διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για το ποιος είναι, καμία δεν έχει επιβεβαιωθεί και το πέπλο μυστηρίου συνεχίζει ή μάλλον συνέχιζε να καλύπτει το όνομά του!

Όλα αυτά, όμως, μέχρι να κάνει επική γκάφα ο DJ Goldie, δίνοντας καταλάθος στεγνά το όνομα του Banksy!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο μουσικός παραγωγός μιλώντας για τον Banksy, τον αποκάλεσε καταλάθος «Robert».

Ο DJ Goldie μιλούσε για το γεγονός ότι ο κόσμος της τέχνης εκμεταλλεύεται τον Banksy και τα γκράφιτι εν γένει, τα οποία συνεχίζουν να έχουν «κακό όνομα», ενώ είναι μορφή τέχνης. Τότε είπε: «Δώσε μου ένα γράμμα, βάλτο σε ένα T-shirt και γράψε Banksy πάνω κι αυτό είναι. Τώρα μπορούμε να το πουλήσουμε. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Robert, νομίζω πως είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Πιστεύω πως έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω-κάτω τον κόσμο της τέχνης».

Τι έγινε τώρα; Ποιος είναι ο Robert;;;

Αν, όμως, το Robert δεν σου λέει κάτι σαν όνομα, θα σου εξηγήσουμε! Παλαιότερα κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Banksy είναι ο Robert Del Naja των Massive Attack.

Ο Robert και ο Godie είναι φίλοι από παλιά και στα 80s ήταν μάλιστα στον ίδιο κύκλο καλλιτεχνών του δρόμου, ενώ έχουν εμφανιστεί μαζί κι επί σκηνής!

Φυσικά, όταν παλιότερα ο Del Naja είχε ρωτηθεί για τις φήμες, είχε πει: «Θα ήταν μια καλή ιστορία αλλά δυστυχώς δεν είναι αλήθεια».

Είναι ή δεν είναι; Πέπλο μυστηρίου ξανά…

 

Πηγή: ipop