Χαρακτηριστικά που θεωρούν οι άντρες ελκυστικά και δεν το περιμέναμε

Σε παρατηρεί, τι βλέπει; Μόνο την εμφάνισή σου, νομίζεις, ή τις κινήσεις που κάνεις συνειδητά για να τον προσελκύσεις; Όχι, πίστεψέ με. Όπως εσύ άλλωστε έτσι κι εκείνος για τον οποίο έχεις αισθήματα θα βγάλει τα συμπεράσματά του για σένα από τα χαρακτηριστικά σου εκείνα, τα οποία υποδηλώνουν ένα πλάσμα που αξίζει να το λατρέψεις. Η αληθινά σέξι πλευρά σου είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητάς σου. Τι προσέχει;

- Όταν δείχνεις πάθος για κάτι: Για τη δουλειά σου, για ένα χόμπι, για κάτι που αξίζει. Το να παλεύεις για ένα σκοπό μαρτυρά έναν άνθρωπο με ενδιαφέρον.

- Όταν είσαι αποφασιστική: Θέλει κι ερώτημα ότι η γυναίκα που ξέρει τι θέλει αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά; Ο άντρας που αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες, εκτιμάει υπέρ το δέον ένα θηλυκό που πατάει στα πόδια του.

- Όταν οι φίλοι του σε συμπαθούν: Κάποτε έπρεπε να δώσει την έγκριση η μανούλα. Σήμερα οι κολλητοί (και οι κολλητές) αποτελούν τον μεγάλο κριτή. Σκέψου πόσο καλά νιώθεις με την επιλογή σου όταν οι δικές σου φίλες αγαπούν τον καλό σου. Η αποδοχή είναι πάντα ευχάριστη.

- Όταν είσαι εκδηλωτική απέναντί του: Η έκφραση των συναισθημάτων σου, ο τρόπος που τον αγγίζεις, τον κοιτάς και δεν φοβάσαι να του μιλήσεις για ό,τι νιώθεις, να αφεθείς και όχι να δυσκολεύεσαι και να διστάζεις. Πόσο σέξι να σε θέλει και να σου το δείχνει εκείνη που θες!

- Όταν τον ακούς: Ζητάς την άποψή του; Υπολογίζεις τη γνώμη του; Συζητάς μαζί του τα θέματα που σε αφορούν και σε προβληματίζουν; Νιώθει χρήσιμος για σένα, όχι γιατί είσαι αδύναμη και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου, αυτά είναι ανόητες σκέψεις.

- Όταν φοράς τα ρούχα του: Εντάξει, όχι όλα, περιορίσου στο t-shirt ή το πουκάμισό του, όταν είστε σπίτι ή φοράτε το ίδιο νούμερο. Το ότι εγκρίνεις τις ενδυματολογικές του επιλογές είναι το λιγότερο. Αυτό που τον εξιτάρει είναι η εικόνα σου να έχεις πάνω σου κάτι δικό του.

- Όταν τα πας καλά με τα ζώα: Και ειδικά με τα δικά του. Σου έχει αδυναμία ο σκύλος ή η γάτα του; Τα ζωάκια έχουν ένστικτο, είσαι καλός άνθρωπος, θα σκεφτεί.

 

Πηγή: ladylike