Θραύση κάνει η νέα θεραπεία μασάζ ... με μπαλτάδες - Βίντεο

  • Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Μια νέα παράξενη τάσης ευεξίας κάνει θραύση στην Ταϊβάν. Οι άνθρωποι εκεί φαίνεται χαλαρώνουν κάνοντας θεραπεία με μικρούς μπαλτάδες.

Ακονισμένοι μπαλτάδες ακουμπούν το πρόσωπο και το σώματος, με το μόνο που χωρίζει αυτά τα δύο μέρη να είναι ένα κομμάτι ύφασμα.

Η Hsiao Mei Fang είναι η ιδιοκτήτρια του Ancient Art Of Knife Therapy Education Centre, στην Ταϊπέι, όπου και η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται εδώ και 13 χρόνια.

«Η θεραπεία έχει τις ρίζες της στην Κίνα και είναι 2.500 ετών. Ωστόσο, εδώ έχουμε δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη νέα θεραπεία με μαχαίρια. Ολα έχουν Γιν και Γιανγκ, οπότε αντί να χρησιμοποιούμε ένα μαχαίρι, κρατάμε δύο γι αυτό τον λόγο».

Η Hsiao υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη πρακτική ανανεώνει τα κύτταρα και κάνει το σώμα να χαλαρώσει.

Οι μικροί μπαλτάδες που χρησιμοποιούν δεν είναι σαν τους κοινούς που μπορεί να έχει ο καθένας,

Ενας άντρας που πρόσφατα έκανε τη θεραπεία δηλώνει: «Αρχικά ήμουν φοβισμένος επειδή χρησιμοποιούν μαχαίρια για κοπή κοτόπουλου και χοιρινού, οπότε φοβόμουν πως θα με κόψουν. Αφού το δοκίμασα, συνειδητοποίησα πως είναι ασφαλές»

Μια γυναίκα είπε σχετικά: «Αισθανόμουν έναν ηλεκτρισμό να περνά το σώμα μου. Μετά το μασάζ ένιωσα πραγματικά καλά. Το πρωί συνήθως ένιωθα πόνο στους ώμους, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Το ίδιο αισθάνομαι και για το σημείο χαμηλά στην πλάτη».



Πηγή:iefimerida.gr