Πρώτο ραντεβού - Συμβουλές για γυναίκες

Πρώτα ραντεβού… Όσο μαγικά και να είναι, πάντα κρύβουν ένα άγχος, το οποίο μάλιστα μπορεί να καταστρέψει το πρώτο σου βράδυ με τον υποψήφιο σύντροφό σου! Το Καλοκαίρι είναι εδώ και ρομαντικά μέρη σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις, πηγαίνοντας με τον άνδρα που μόλις γνώρισες πρώτο ραντεβού.

Εάν, όμως, έχεις καιρό ν’ ασχοληθείς με το άθλημα και χρειάζεσαι κάποιον να σου υπενθυμίσει τα βασικά, είμαστε εδώ δίνοντάς σου tips για το πρώτο ραντεβού αποκλειστικά για γυναίκες.

Άφησε το κινητό στην τσέπη
Μην κάνεις τον άλλο να νιώσει ότι βαριέσαι και μην αφήσεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή απ’ το ραντεβού σου! Η καλύτερη λύση γι’ αυτό είναι ν’ αφήσεις το κινητό στην τσέπη ή τσάντα σου και να επικεντρωθείς στο άτομο που έχεις απέναντί σου! Άλλωστε πώς θα καταλάβεις εάν σου αρέσει και του αρέσεις, εάν δεν του αφιερώσεις χρόνο και προσοχή;

Προσπάθησε να μην αγχωθείς
ΟΚ, το ξέρουμε με το να σου λέμε να μην αγχωθείς, δεν πρόκειται να μην το κάνεις, γι’ αυτό σου έχουμε κι επιχειρήματα: Τι θα καταφέρεις εάν αγχωθείς; Θα πάει καλύτερα το ραντεβού; Όχι! Το πιθανότερο είναι το υπερβολικό σου άγχος να σου χαλάσει τη στιγμή!

Μην φοβάσαι ν’ απορρίψεις ή και να προτείνεις το μέρος
Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι μοναδικό, καθώς θα συνδυάσεις τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις με το μέρος στο οποίο βγήκατε! Μην φοβάσαι να πεις όχι σε μια πρόταση που δεν σου αρέσει και φυσικά μην φοβάσαι να προτείνεις εσύ ένα μέρος που αγαπάς!

Μη διστάσεις να στείλεις μήνυμα
Δεν υπάρχει κανόνας στο ποιος πρέπει να στείλει πρώτος μετά μήνυμα. Είναι πολύ όμορφο να σου στείλει ο άλλος ότι πέρασε όμορφα κι ανυπομονεί να σε ξαναδεί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να στείλεις εσύ πρώτη και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!

Δοκίμασε κάτι αναπάντεχο
Κέρδισέ τον απ’ την πρώτη στιγμή, κάνοντας μια κίνηση που δεν περιμένει! Είτε αυτό είναι κάποιο απροσδόκητο σχόλιο, είτε να κοντραριστείτε στο ποιος αντέχει περισσότερα σφηνάκια!

 

Πηγή: ipop