Αταίριαστα παπούτσια; Κι όμως είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Μια ανατρεπτική τάση έκανε την εμφάνισή της στην πασαρέλα των Εβδομάδων Μόδας για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2017.

Μια τάση που επαληθεύει για ακόμα μια φορά μια μεγάλη αλήθεια στο χώρο της μόδας: «Ολα επιτρέπονται». Ακόμα και το να φοράς... διαφορετικά παπούτσια μεταξύ τους.

Τα «mismatched shoes», τα αταίριαστα παπούτσια έκαναν την εμφάνισή τους ως τάση στην επίδειξη μόδας του οίκου Celine για την άνοιξη του 2017. Εκεί, είδαμε μποτάκια σε λευκό και κόκκινο να συνδυάζονται με έναν μοναδικό τρόπο και να μας επηρεάζουν με την πρωτοποριακότητά τους. Και ο οίκος Emilio Pucci υιιοθέτησε την τάση παρουσιάζοντας στην collection του για το Φθινόπωρο του 2017, «αταίριαστα» σανδάλια.

Το trend το είδαμε ακόμα και στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, όταν η Naomi Harris έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με διαφορετικά πέδιλα.

Τα παπούτσια που ...δεν ταιριάζουν μεταξύ τους δείχνουν άποψη και μπορούν να κάνουν εύκολα τη διαφορά στην εμφάνισή μας.

Βλέπουμε την τάση σε πέδιλα, σε μποτάκια, σε σανδάλια. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον συνδυασμό των χρωμάτων. Μπορεί ακόμα ένα ζευγάρι να είναι στο ίδιο χρώμα αλλά το ένα παπούτσι να έχει μια λεπτομέρεια που το ξεχωρίζει από το άλλο.

 

**Προσοχή μόνο στον συνδιασμό για το ύψος των παπουτσιών. Πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος στο τακούνι!

 

Πηγή: bovary