Εκπλήξεις στη φετινή ξεχωριστή έκθεση των Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

  • Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 09:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Πολλές  εκπλήξεις θα έχει η φετινή έκθεση που θα οργανώσει στην πλατεία Ελευθερίας ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη έκθεση των μελών του με Κρητικά προϊόντα, είδη οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, Ηρακλείου από 29 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου.
Η έκθεση έχει γίνει θεσμός και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο που σπεύδουν να προμηθευτούν μεταξύ άλλων, τυροκομικά προϊόντα, αρτοσκευάσματα, σαπούνια, υφαντά, κεραμικά και κοσμήματα από τις γυναίκες επιχειρηματίες που τα εμπορεύονται ενώ πολλά προϊόντα κατασκευάζονται και από τις ίδιες.
Εκτός από την επιχειρηματική παράδοση κατά την οποία μέλη του συνδέσμου επιχειρηματιών κλείνουν και εμπορικές συμφωνίες για την προώθηση των προϊόντων τους, το ενδιαφέρον του κοινού συγκεντρώνουν και οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έκθεση που είναι πρωτότυπες και ξεχωριστές, καλλιτεχνικές και άλλες.
Φέτος στο πρόγραμμα που καταρτίζεται αυτήν την περίοδο, όπως επεσήμανε η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Πιτσικάκη, περιλαμβάνονται πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις  μεταξύ των οποίων  ο διαγωνισμός ξομπλιαστού κουλουριού, στο οποίο πολλοί σύλλογοι γυναικών ττης κρήτης δίνουν δείγματα γραφής και κάνουν το προϊόν του τόπου μας γνωστό σε όλο τον κόσμο.
Για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην πρόεδρο Μαρία Πιτσικάκη,  στο τηλέφωνο 6974157232.