Πρωτοψάλτη - Ξαρχάκος σε συναυλία στο Παγκρήτιο για τα 40 χρόνια του Πανεπιστημίου Κρήτης

  • Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 08:58
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο!

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. 

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο στις 9.30 το βράδυ με μια συναυλία με την οποία το Πανεπιστήμιο Κρήτης γιορτάζει τα 40 χρόνια της λειτουργίας του ενώ θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα και ιδιαίτερους χώρους που θα κορυφωθούν με μια μεγαλειώδη συναυλία στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο! Αμέσως μετά θα προγραμματιστούν παραστάσεις εκτός συνόρων. Μαζί τους στην Κρήτη θα βρίσκεται εννεαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια από την είσοδο των πρώτων φοιτητών του. Η επέτειος αυτή περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις στις δύο πόλεις που στεγάζουν τις δραστηριότητες του Ιδρύματος. Ανάμεσά τους και αυτή η συναυλία-προσφορά προς την Κρητική κοινωνία, που στάθηκε στο πλευρό του Πανεπιστημίου της όλες αυτές τις δεκαετίες.

Η είσοδος θα έχει συμβολικό τίμημα. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο, Παντελής Ντζιάλας - Κιθάρα. Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν. Ηρακλής Ζάκκας - Μπουζούκι, Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι, Τάκης Βασιλείου - Μπουζούκι, Τάσος Φωτίου - Πνευστά, Πέτρος Βαρθακούρης - Κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα.

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας. Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος.

Παραγωγή 

gazarte cultural hub

Τηλ. 210 3460347

www.gazarte.gr 

Oργάνωση Περιοδείας

gazarte cultural hub

Tόνια Δραγούνη

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 5 ευρώ -Ταμείο: 8 ευρώ.