Το μυστικό προϊόν που θα σώσει την επιδερμίδα σου

  • Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 18:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σώμα

Το Καλοκαίρι απέχει πια ελάχιστες ημέρες και οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες της Αττικής ξεκίνησαν ήδη! Ο υδράργυρος ανεβαίνει, γεγονός που σημαίνει ότι το δέρμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να μοιάζει λείο, απαλό και ενυδατωμένο. Τι μπορείς να κάνεις για να φροντίσεις αποτελεσματικά την επιδερμίδα σου;

Έχουμε ήδη πει αρκετές φορές πόσο σημαντική είναι η ενυδατική σου και το αντηλιακό σου. Παρόλα αυτά, το μυστικό για να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου από την κορυφή ως τα νύχια κρύβεται στη φύση!

Το αμυγδαλέλαιο είναι, ένα από τα κορυφαία φυσικά προϊόντα ομορφιάς, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο σου το σώμα και να κάνει θαύματα! Λίγες σταγόνες αρκούν για να χαρίσουν μεταξένια υφή στο δέρμα σου. Ιδανικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις χαλαρωτικό μασάζ.

Σε συνδυασμό με το άρωμά του θα σε ηρεμίσει ενώ παράλληλα θα σε τονώσει, χάρη στο ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ. Παράλληλα, τα ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος που περιέχει είναι απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Ε και Κ που διαθέτει, έχει αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα σου που θα δείχνει πιο σφριγηλό και φρέσκο.  Κάνε απαλές κινήσεις, για να απλώσεις τα θρεπτικά του συστατικά παντού στο σώμα σου και να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος.

Μην αγχώνεσαι για τη λιπαρότητα, καθώς είναι ελαφρύ και απορροφάται σχεδόν αμέσως. Είναι το μυστικό για να πεις «αντίο» στην ξηροδερμία, τους ερεθισμούς, τις πληγές αλλά και τις ραγάδες που ταλαιπωρούν πολλές από εμάς, καθώς συμβάλει στην ελαστικότητα και την ανάπλαση της επιδερμίδας και μειώνει τα σημάδια. Δοκίμασε να το εφαρμόσεις μετά την έκθεση στον ήλιο για να διατηρήσεις την υγρασία του σώματός σου!

Η ενυδατική του δράση ισχύει όπως ακριβώς στο σώμα έτσι και στο πρόσωπο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα, καθώς είναι εξαιρετικό καθαριστικό για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να αντικαταστήσει το ντεμακιγιάζ σου. Δεν θα σου προσφέρει μόνο απαλότητα, αλλά συμβάλλει στο να διατηρήσεις τις βλεφαρίδες σου πυκνές και να ενυδατώσεις τα ξηρά και σκασμένα χείλη σου!

Τέλος, μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και στα μαλλιά σου, αντί για μάσκα, διότι αποτελεί μία φυσική πηγή μαγνησίου, που χρησιμοποιείται σε αρκετά . Άπλωσέ στις άκρες, λίγες ώρες πριν το λούσιμο για να τις ενυδατώσεις και θα τις δυναμώσεις. Ενδείκνυται αν θέλεις να καταπολεμήσεις την ψαλίδα και να έχεις υγιή και λαμπερά μακριά μαλλιά!

 

Πηγή: queen