Όσα πρέπει να προσέξεις στο στυλ σου όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Αν δεν είσαι αυτή που θα παντρευτεί, τότε σίγουρα θα είσαι καλεσμένη έστω και σε έναν. Και μπορεί να είναι σχετικά εύκολες οι επιλογές σου για το ντύσιμο που θα επιλέξεις, ωστόσο πρέπει να προσέξεις κάποιες πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θα σε σώσουν. Όπως τις παρακάτω:

Μην φορέσεις λευκό φόρεμα
Όσο κι αν ταιριάζει άψογα πάνω σου, ειδικά αν έχεις μαυρίσει και λίγο παραπάνω, άσε το λευκό χρώμα να το έχει μόνo η νύφη πάνω της. Επέλεξε καλύτερα ένα που να έχει παλ αποχρώσεις και θα είναι το ίδιο τέλειο.

Τα καινούρια σου ψηλοτάκουνα
Όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο, σκέφτεσαι αυτά που θα βάλεις να είναι όλα καινούρια για την περίπτωση. Λογικό, μόνο που αν φορέσεις τα φρεσκοαγορασμένα ψηλοτάκουνα, το πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσουν και να σε αναγκάσουν να είσαι καθισμένη συνέχεια σε μία καρέκλα. Αν πάλι θες οπωσδήποτε να τα φορέσεις γιατί ταιριάζουν πολύ με το επίσης καινούριο σου φόρεμα, τότε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα ακόμα ζευγάρι που ξέρεις ότι είναι άνετα.

Οτιδήποτε πολύ κοντό και στενό
Το καλοκαίρι είναι ωραία τα αέρινα και μακριά φορέματα, οπότε τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κάτι που είναι κοντό και στενό, πιθανόν όχι μόνο να μην σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά διαρκώς να πρέπει να το κατεβάζεις προς τα κάτω.

Οτιδήποτε είναι εκτός dress code
Dress code μπορεί να μην υπάρχει στους γάμους, ωστόσο διαφορετικό φόρεμα θα φορέσεις αν ο γάμος γίνει σε κάποιο εκκλησάκι νησιού και διαφορετικό αν είναι στην Μητρόπολη Αθηνών.

Κοσμήματα που κάνουν πολύ θόρυβο
Όσο πιο λίγα, τόσο το καλύτερο. Τα πολλά κοσμήματα μπορούν να σε φορτώσουν χωρίς λόγο, ενώ στην πραγματικότητα το μίνιμαλ θα είναι πάντα μια safe και στιλάτη επιλογή.

 

Πηγή: savoirville