Απαλλάξου από την κυτταρίτιδα με τη μέθοδο dry blush

  • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 20:43
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σώμα

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα κυτταρίτιδας, τότε σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει αρκετές μεθόδους που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα για την απομάκρυνση της. Βέβαια εκτός του ότι δεν είναι οικονομικές, δεν βοηθούν τελικά όπως θα περίμενες.

Υπάρχει όμως μία τακτική, η οποία όχι μόνο δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά τα οφέλη της είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ο λόγος για το dry brushing, το οποίο συνιστά ακόμα και η κορυφαία θεραπεύτρια της Νέας Υόρκης, An Marie Cilmi. Με μία φυσική βούρτσα τρίχας, περνάς την περιοχή των ποδιών πριν το ντουζ ή πριν την παραλία, την ώρα δηλαδή που είναι στεγνά, χωρίς φυσικά να υπάρχει φόβος για τυχόν ερεθισμούς. Η τακτική αυτή βοηθάει στη σύσφιξη και την απολέπιση του δέρματος, στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και φυσικά στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Η βούρτσα αυτή όχι μόνο είναι φθηνή, αλλά “βάζει κάτω” πολλά προϊόντα της αγοράς. Δεν βοηθάει βέβαια μόνο τα πόδια, αλλά όλο σου το σώμα κάνοντας το πιο λαμπερό.

Τι πρέπει να κάνεις;

- Αφιέρωσε 3 λεπτά για να βουρτσίσεις όλο το σώμα. Ιδανικά κάντο το πρωί πριν το μπάνιο.

- Πίεσε αρκετά, αλλά όχι τόσο που να πονάει.

- Σημαντικό είναι να βουρτσίζεις από κάτω προς τα πάνω. Ξεκίνα απ’τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τους γοφούς, απ΄τα δάχτυλα των χεριών μέχρι τους ώμους και κάνε κυκλικές κινήσεις στην ωμοπλάτη και τον αυχένα.

Λίγες φορές την εβδομάδα και θα δεις αποτέλεσμα!

 

Πηγή: savoirville